Distracţie pe gheţă la Cristian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Feerie la Cristian, duminică, unde s-au aprins luminile de sărbători din zona centrală a comunei şi bradul împodobit din Piaţeta Cristian, şi tot acolo a avut loc deschiderea oficială a patinoarului din localitate la care au participat şi patinatori profesionişti. Au încălzit atmosfera cu cântecele lor cei de la Trupa 6 şi iubita artistă Lidia Buble, iar MC a fost Dan Ghiţă.

La ora 17 s-a dat startul petrecerii din Piaţetă cu aprinderea luminilor care au creat un cadru de vis în care sute de cristoloveni s-au adunat pentru a testa patinoarul proaspăt deschis publicului în mod gratuit, dar şi pentru a participa la concertele celor de la Trupa 6 şi al Lidiei Buble, artistă ce a concertat în Cristian în avanpremiera evenimentului pe care îl va avea la Braşov pe 6 decembrie.

Ambianţa călduroasă, în ciuda temperaturii scăzute de afară, i-a făcut pe localnici să cânte şi să danseze cu entuziasm alături de cei aflaţi pe scenă, fredonând piese noi sau hituri fără vârstă, toate într-o armonie completă, într-o atmosferă ce a ţinut parcă să anunţe magia specifică sărbătorilor de Moş Nicolae şi Crăciun.

Cu această ocazie, primarul comunei Cristian, Gicu Cojocaru, a afirmat că: „Am vrut să venim cu ceva deosebit faţă de ceilalţi ani, parcă niciodată nu ai mulţumirea că ai făcut tot ce puteai pentru cristoloveni. Vrem să-i vedem pe toţi zâmbind, copiii să se bucure de acest patinoar. Dorim numai bine şi bucurii pentru cristoloveni şi le cerem scuze dacă am omis vreun aspect. Pentru că vin sărbătorile, doresc din suflet tuturor să le simtă bucuria, căldură-n cămine, familia împreună, cu părinţii şi copiii alături, dacă aceştia sunt plecaţi în străinătate. Şi să vină Moş Nicolae şi Moş Crăciun deoarece cristolovenii au fost cuminţi în acest an. Chiar din acest motiv am aprins întâi luminile de sărbătoare în zona centrală, pentru ca aceştia să ştie unde să vină la noi în comună.”
Braşov



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite