Licitaţie specială organizată de un colegiu din Suceava. Elevii inimoşi îşi donează lucrările pentru a veni în ajutorul refugiaţilor FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhiva Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni, jud. Suceava
FOTO Arhiva Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni, jud. Suceava

Licitaţia este organizată online, pe pagina de Facebook a colegiului. Zeci de tablouri au fost scoate la licitaţie, iar interesul se vede în comentariile de la fiecare fotografie în parte.

Solidaritatea nu are frontiere şi nici vârstă. Exodul ucrainean a declanşat în România o mişcare fără precedent. Voluntari de toate vârstele, ONG-uri, asociaţii, părinţi, medici, bunici, elevi - oameni donează şi strâng bani pentru ucraineni.

De exemplu, în aceste zile, până pe 20 martie, elevii Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni, jud. Suceava, organizează o licitaţie online. Elevii inimoşi şi alţi colaboratori foarte talentaţi îşi donează lucrările pentru a le veni în ajutor refugiaţilor din Ucraina.

Lucrările sunt selectate de prof. Anca Şoldănescu, profesor de arte plastice la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni şi co-fondator al Asociaţiei „Educaţie, joc, sens”.

27 de elevi şi şapte absolvenţi ai Colegiului „Nicu Gane” Fălticeni şi-au scos la licitaţie lucrările. 

Galerie FOTO

Potrivit organizatorilor, toate fotografiile cu lucrările conţin descrierea şi preţul de plecare a licitaţiei. Va fi declarată câştigătoare persoana care a licitat suma cea mai mare pentru lucrarea respectivă, prin comentariu direct la fotografie (nu în cadrul postării sau albumului).

Dată închiderii licitaţiei este 20 martie, ora 23.59.

„Detaliile privind locul de ridicare/ metoda de livrare a lucrărilor licitate vor fi stabilite individual, cu fiecare câştigător. Lucrările pot fi livrate şi prin curier. Rugăm şi oferim seriozitate în cadrul licitaţiei!”, spun organizatorii licitaţiei. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

Povestea românilor care înfruntă războiul ca să scoată sute de refugiaţi din Odessa FOTO

Corespondentul de război chinez care se deplasează alături de trupele ruse: „Sunt în prima linie în Mariupol”

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite