Ucraineanul surdomut pentru care o pisică este „toată averea”. „De pe taraba noastră a luat un plic de mâncare şi un pic de nisip”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Facebook/Casa lui Patrocle - Animal Rescue
FOTO Facebook/Casa lui Patrocle - Animal Rescue

Bărbatul le-a explicat reprezentanţilor Casa lui Patrocle - Animal Rescue din Suceava, care au un cort amenajat la Vama Siret, că are toată averea cu el şi o poate lua oriunde de la capăt.

Emoţia şi umanitatea domină în această perioadă poveştile ucrainenilor care sunt nevoiţi să-şi părăsească ţara din cauza războiului. Un bărbat surdomut, de origine ucraineană, a intrat în România sâmbătă, 12 martie, prin Vama Siret.

În aceeaşi zi, a ajuns la cortul amenajat de reprezentanţii adăpostului pentru animale Casa lui Patrocle din Suceava, pentru că avea în braţe o pisică pe care a salvat-o de pe stradă. 

„Venea de departe, din Ucraina. Surdomut. La piept avea o pisică salvată de pe stradă. Ne-a spus că are toată averea cu el şi o poate lua oriunde de la capăt. Ne-a tradus o doamnă care cunoştea limbajul semnelor”, se arată într-o postare publicată pe pagina de Facebook Casa lui Patrocle - Animal Rescue

Reprezentanţii adăpostului pentru animale din Suceava spun că nu ştiu încotro a plecat bărbatul, dar că povestea şi umanitatea pe care le-a transmis-o i-a emoţionat. 

„Nu ştim încotro a plecat. De pe taraba noastră a luat un singur plic de mâncare şi un pic de nisip. N-a vrut mai mult, ca să ajungă pentru toate animalele. Când trăim astfel de poveşti şi întâlnim astfel de oameni, putem doar spera că nu este totul pierdut”, au conchis reprezentanţii Casa lui Patrocle. 

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Ruşii au bombardat un bloc din Kiev. O nouă rundă de negocieri are loc luni

Cum comentează Beijingul informaţiile precum că Putin a cerut ajutoare militare şi economice de la Xi pentru războiul din Ucraina

SuceavaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite