I-a picat tutun din cer. O suceveancă s-a trezit cu un troler plin cu ţigări şi cu o dronă în curtea casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Sindicatul Europol
FOTO: Sindicatul Europol

O femeie din comuna Straja a judeţului Suceava, care locuieşte la un kilometru distanţă de graniţa cu Ucraina, s-a trezit în curtea cu un troler plin cu ţigări de contrabandă şi o dronă.

O femeie care locuieşte în comuna Straja a judeţului Suceava, la un kilometru distanţă de graniţa cu Ucraina, a avut parte de o surpriză de proporţii, în dimineaţa zilei de joi, 10 februarie. Ea a găsit în curtea casei un troler plin cu ţigări de contrabandă şi o dronă. 

„Nu este un colet trimis de curier, nici un cadou primit de la cei apropiaţi şi nici ruşii nu au anunţat că a început războiul, ci este un pachet burduşit cu ţigări. S-a întâmplat în această dimineaţă în localitatea de frontieră Straja din judeţul Suceava acolo unde o femeie s-a trezit în curtea casei cu un troler plin cu ţigări şi o dronă, la numai un kilometru de frontiera cu Ucraina”, se arată pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Speriată, femeia a sunat la 112 şi a anunţat prezenţa obiectelor în gospodăria sa. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Vicovu de Sus.

„Contrabanda este un stil de viaţă pentru unii, iar pentru alţii o afacere la frontiera de nord a României. Numai anul trecut colegii noştri poliţişti de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei”, se mai arată în mesajul transmis de Sindicatul Europol.

Pe de altă parte, anul trecut, poliţiştii de frontieră din zona Cernăuţi au confiscat opt avioane de mici dimeniuni folosite de contrabandiţi pentru a transporta ţigări în România şi Republica Moldova.

Vă mai recomandăm şi:

Val de ironii pe internet la anunţul închirierii unei garsoniere minuscule. „O încălzeşti cu o lumânare”

Cât costă cazarea la Untold Festival. Un apartament de închiriat ajunge la aproape 10.000 de euro pentru trei nopţi

Suceava



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite