Ţigări de contrabandă, în valoare de 6 milioane de lei, ridicate de oamenii legii din R. Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
x

Ofiţerii subdiviziunilor specializate ale Serviciului Vamal şi procurorii PCCOCS investighează o schemă de contrabandă cu peste 2 milioane de pachete de ţigări, în urma percheziţiilor la patru adrese din Căuşeni, în ziua de miercuri, 9 februarie.

Ca urmare a percheziţiilor, oamenii legii au ridicat şi patru mijloace de transport folosite la transportarea produselor din tutun. În dosar este vizat un agent economic din Transnistria şi un broker vamal, care a depus, în perioada 9-13 decembrie 2020, patru declaraţii vamale de import a ţigărilor care conţin tutun cu filtru.

Ţigările erau transportate din Emiratele Arabe Unite. În continuare, urmează să se decidă asupra aplicării sechestrului pe produsele de tutun, care au o valoare estimativă de circa 6 milioane de lei.

Investigaţiile sunt în stadiu preliminar, iar oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanţele relevante cazului, inclusiv persoanele implicate. Alte informaţii vor fi făcute publice pe parcursul desfăşurării urmăririi penale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite