Val de ironii pe internet la anunţul închirierii unei garsoniere minuscule. „O încălzeşti cu o lumânare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Anunţul închirierii unei garsoniere de 11 metri pătraţi a provocat hohote de râs. FOTO Facebook / Panoramic Imobiliare Cluj
Anunţul închirierii unei garsoniere de 11 metri pătraţi a provocat hohote de râs. FOTO Facebook / Panoramic Imobiliare Cluj

O garsonieră de numai 11 metri pătraţi este scoasă spre închiriere în cartierul clujean Gheorgheni, cu 200 de euro. Anunţul a stârnit hohote de râs pe internet şi a adunat peste 10.000 de comentarii în mai puţin de două zile, iar reacţiile au devenit virale.

Anunţul închirerii unei garsoniere de numai 11 metri pătraţi i-a amuzat teribil pe internauţii care s-au întrecut în comentarii care de care mai nostime. 

„Vă propunem spre închiriere o garsonieră în cartierul Gheorgheni. Localizare: Stradă Zambilei nr xx. Suprafaţă: 11 mp. Garsonieră este complet mobilată şi utilată, centrală termică pe bloc, situată la etajul 4 din 4. - cheltuieli lunare mici. Posibilitate de parcare în zonă. Disponibilitate: ocupabilă imediat. Preţ: 200 € (uşor negociabil). Telefon: 0728139xxx. Apartamentul prezentat nu este ceea ce cauţi? Contactează-ne cu încredere, iar noi îţi vom face o căutare personalizată!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a unei agenţii imobiliare.

Reacţiile nu au întârziat să apară. Postarea a adunat mii de comentarii. „Sunt femeie şi am venit să zic ce mică e”, a fost unul dintre comentariile care au provocat la rândul lor nenumărate reacţii.

 

„O poţi ilumina cu un singur licurici”, a scris altcineva. „Nici pentru videochat nu ajunge spatiul”, s-a amuzat un internaut, iar alţii au continuat în aceeaşi notă: „Faci curăţenie cu un şerveţel umed”

„Daca adorm pe canapea, îmi sare uleiul de la cartofii prăjitţ pe faţă”, a scris un altul. „Cheltuieli lunare mici, păi  la ce dimensiuni are o încălzeşti cu o lumânare”, a concluzionat altcineva. „Ajungi singur acasă şi tot trebuie să intri pe rând.” „Dacă respiră doi în acelaşi timp mor asfixiaţi” şi „Dacă extinzi canapeaua, scoţi picioarele pe casa scării”, au fost altele, dintre miile de comentarii. 

Vă mai recomandăm şi: 

Cât costă cazarea la Untold Festival. Un apartament de închiriat ajunge la aproape 10.000 de euro pentru trei nopţi

Pedepse ca-n Evul Mediu pentru o fetiţă româncă în Italia: bătută cu sălbăticie de tatăl vitreg şi pusă în genunchi pe coji de nucă. „Cel mult i-am dat puţină bătaie”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite