Cât costă cazarea la Untold Festival. Un apartament de închiriat ajunge la aproape 10.000 de euro pentru trei nopţi

0
0
FOTO Untold
FOTO Untold

Cel mai mare festival din sud-estul Europei, Untold, va aduce şi în acest an la Cluj zeci de mii de străini, dar şi români din toate colţurile ţării. Cu o jumătate de an înainte, peste 90% din camerele hotelurilor şi ale pensiunilor au fost rezervate, iar în unele cazuri preţurile sunt imense.

Untold, cel mai important festival din România şi din sud-estul continentulu, va avea loc la Cluj, în perioada 4-7 august 2022, dar deja cu greu mai pot fi găsite locuri de cazare în hotelurile şi pensiunile clujene, pe durata evenimentului. 

Aşa s-a ajuns ca închirierea unui apartament cu două dormitoare într-un hotel de numai 3 stele de lângă un centru comercial să coste 43.611 lei, preţul fiind doar pentru trei din cele patru nopţi ale festivalului. Apartamentul e situat la 3,1 kilometri distanţă de centrul Clujului şi poate găzdui patru adulţi şi doi copii. „Puteţi anula mai târziu, deci securizaţi-vă acest preţ excelent astăzi”, se menţionează în ofertă.

untold

Există şi preţuri mai mici. Un clujean care îşi închiria casa cu 47.000 de lei, a decis să facă o reducere de 17.000 de lei faţă de oferta iniţială şi o dă acum cu 30.000. Pe site-urile de specialitate se pot găsi şi oferte mai rezonabile, însă acestea se vor epuiza curând. Potrivit Booking.com, 90% din locurile de cazare sunt epuizate pe acest site pentru intervalul 4-7 august. 

untold 2

Tot aici există şi apartamente la 24.480 de lei, în cazul unui apartament cu un dormitor, situat la 3,3 kilometri de centrul Clujului, respectiv 21.000 de lei, un apartament cu trei dormitoare, la 3,4 kilometri de centru. Preţurile sunt valabile doar pentru trei din cele patru nopţi ale festivalului, ceea ce înseamnă că cei care le închiriază trebuie să le părăsească duminică dimineaţa, deşi Untold durează practic până luni, 9 august, la orele dimineţii.

Abonamente între 139 şi 340 de euro

Organizatorii Untold au pus în vânzare ultima dată, pe 25 ianuarie, o nouă rundă de abonamente pentru ediţia din acest an a festivalului, iar în curând ar trebui să anunţe şi primii artişti care vor îvor urca pe scene la a şaptea ediţie a evenimentului. Ultimele tichete, 10.000 la număr, s-au epuizat rapid, în câteva ore şi au costat între 139 de euro + taxe şi 340 de euro + taxe. În următoarea perioadă vor fi scoase la vânzare alte câteva zeci de mii de tichete.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Misiune ca în filme pentru poliţiştii din Cluj. Operaţiune specială pentru prinderea unui bărbat care îşi răpise fiul şi ameninţa că îi face rău

Abonamentele pentru festivalul Untold au fost scoase la vânzare. Preţurile pentru cele două tipuri de tichete

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite