Detalii tulburătoare din ancheta privindu-l pe suceveanul care şi-a violat în repetate rânduri fiica de şase ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Adevărul
FOTO: Adevărul

Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile de magistraţii Judecătoriei Fălticeni, pentru că şi-a agresat sexual şi violat în repetate rânduri propria fiică. Copila se află acum în grija statului, şi înainte să fie reţinut, tatăl acesteia a făcut demersuri ca să o aducă din nou acasă.

Ies la iveală detalii îngrozitoare din dosarul anchetei care îl vizează pe tatăl din oraşul Dolhasca al judeţului Suceava, care şi-a agresat sexual şi violat fiica în vârstă de 6 ani şi zece luni.

Mama fetei este însărcinată şi locuieşte acum la părinţii ei. Anchetatorii susţin că femeia suspecta că concubinul ei, în vârstă de 27 de ani, îşi agresează propria fiică, a început să-şi pună unele întrebări când a văzut că bărbatul insista să doarmă cu fata, însă nu s-a dus imediat la Poliţie.

Femeia ar fi plecat de acasă din cauza unor certuri şi a lăsat-o pe copilă doar în grija tatălui. S-a întors după o lună şi atunci copila i-ar fi povestit ce i se întâmplă, iar mama a depus o plângere la Poliţie.

Individul a fost reţinut abia după aproximativ trei săptămâni de la demararea cercetărilor, timp în care anchetatorii au strâns probe la dosar.

În acest timp victima nu a rămas în familie, ci a fost lăsată de poliţişti şi în grija Direcţiei Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava.

Până să ajungă în arest, presupusul violator a făcut un scandal monstru la sediul DGASPC unde s-a dus ca să îşi recupereze fiica. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, la sfârşitul săptămânii trecute.

Într-un comunicat de presă transmis de anchetatori se arată că tatăl şi-a violat şi agresat sexual fiica în repetate rânduri. Ca să o determine pe copilă să nu povestească ce i se întâmplă, el a ameninţat-o cu moartea.

„În perioada septembrie – octombrie 2021, în timp ce se afla în interiorul locuinţei comune, profitând de autoritatea avută asupra victimei (dată de faptul că agresorul este tatăl acesteia) şi de imposibilitatea acesteia de a-şi exprima voinţa, prin prisma vârstei fragede - şase ani şi 10 luni, a dezbrăcat-o pe fiica sa şi a săvârşit în mod repetat acte de natură sexuală cu aceasta care au fost urmate de ameninţari cu bătaia şi cu moartea, în situaţia în care minora va spune altor persoane despre cele întâmplate” au transmis procurorii care instrumentează dosarul.

Anchetatorii au mai arătat că în perioada septembrie – octombrie 2021, în mod repetat a intreţinut cu fiica sa minoră acte sexuale orale, care au fost urmate de ameninţari cu bătaia şi cu moartea.

Din informaţiile pe care le avem, copila se află în prezent în grija unui asistent maternal şi participă la sesiuni de evaluare şi consiliere psihologică. Nu pare să conştientizeze momentan ce i s-a întâmplat. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Cadavru cu urme de violenţă, găsit în Piteşti, lângă calea ferată. Ce au descoperit oamenii legii

Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite