Bătăuşi reţinuţi de poliţişti după o demonstraţie de forţă într-o comună din Argeş. Indivizii au lovit un consătean şi i-au făcut praf maşina

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto arhivă Adevărul
Foto arhivă Adevărul

Doi bătăuşi din Argeş vor fi prezentaţi miercuri Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unor măsuri preventive. Indivizii au crezut că pot face legea într-o comnă din judeţ, dar au ajuns la poliţie.

Poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Stâlpeni, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au continuat cercetările într-un dosar penal privind sâvărşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi loviri sau alte violenţe, şi au reţinut marţi doi bărbaţi, de 32 şi de 36 de ani.

 Au bătut un tânăr şi i-au distrus maşina

 Bătăuşii au băgat spaima într-un tânăr şi familia acestuia şi i-au ăcut praf acestuia maşina, într-un "show" care i-a indignat şi pe vecini. 

"Din cercetări s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 25 septembrie a.c., în timp ce se aflau pe raza localităţii Coşeşti, cei doi ar fi produs distrugeri la o autoutilitară şi ar fi agresat fizic pe un consătean de 25 de ani, pe fondul unei stări conflictuale anterioare petrecută în afara ţării", precizează IPJ Argeş.

După administrarea probatoriului, cei doi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunerea de luare a unor măsuri preventive.

Vă recomandăm să mai citiţi:

„O fi de la încălzirea globală”. Reacţia Salvamont Argeş după ce un american echipat sumar a fost găsit ghemuit în cort, în Custura Sărăţii

Dosare penale deschise în Argeş pentru exploatarea ilegală a agregatelor minerale

PiteştiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite