Cinci persoane, dintre care trei copii, rănite după ce o mașină a intrat într-un stâlp, la Suceava

0
Publicat:

Cinci persoane, dintre care trei sunt copii, au fost rănite în urma unui accident rutier produs, sâmbătă dimineaţă, pe DN 17, în municipiul Câmpulung Moldovenesc, din județul Suceava

Mașina a lovit un stâlp de electricitate FOTO ISU Suceava
Mașina a lovit un stâlp de electricitate FOTO ISU Suceava

Potrivit reprezentanților ISU Suceava, un autoturism a intrat într-un stâlp de beton, care susţinea reţeaua de electricitate.

„În urma evenimentului, doi adulţi şi trei minori, conştienţi şi cooperanţi, au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. La faţa locului au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Câmpulung Moldovenesc cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj SAJ", au transmis reprezentanţii ISU Suceava.

Accident în lanţ pe „Drumul morții”

Un alt accident rutier grav a avut loc în județul Suceava pe 27 decembrie 2023.

Autorităţile județene au activat atunci Planul Roşu de Intervenţie, în urma unui accident rutier produs în localitatea Dănila, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit acestora, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau zece persoane.

„Având în vedere numărul de persoane implicate, pentru asigurarea asistenţei medicale de urgenţă, la nivelul judeţului Suceava a fost activat Planul Roşu de Intervenţie", au precizat oficialii ISU Suceava.

La locul accidentului intervin pompierii militari cu patru ambulanţe SMURD B2, o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere dotată cu modul pentru descarcerare, două autospeciale folosite pentru transport personal şi victime multiple, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Suceava.

„În eveniment au fost implicate  zece persoane, trei dintre acestea (femei), cu diferite politraumatisme, conştiente şi cooperante, sunt monitorizate de către resursele medicale trimise la faţa locului”, precizează reprezentanţii ISU Suceava.

Accident rutier cu șase victime

Cu două săptămâni înainte, pe 12 decembrie 2024, alte șase persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs pe raza oraşului Liteni din județul Suceava, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava. În accident au fost implicate un microbuz de transport persoane şi o autoutilitară.

„La faţa locului, s-au deplasat pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a patru echipaje SAJ. Şase persoane necesită îngrijiri medicale, toate conştiente şi cooperante", au precizat reprezentanții ISU Suceava.

Toate cele şase victime, patru din microbuz şi două din autoutilitară, au fost transportate la spital, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. 

Suceava



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite