Reţinut de poliţişti pentru violare de domiciliu şi incendiere. Unde a pus foc suspectul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu provocat intenţionat în comuna Griviţa FOTO ISU Ialomiţa
Incendiu provocat intenţionat în comuna Griviţa FOTO ISU Ialomiţa

Un bărbat care a sărit gardul unui imobil şi a incendiat 1.300 de baloţi de lucernă a fost reţinut de poliţiştii ialomiţeni. Incidentul a avut loc duminică, 27 martie, în comuna Griviţa.

Oamenii legii au documentat activitatea infracţională a unui bărbat de 38 de ani, din comuna Griviţa, bănuit de comiterea infracţiunilor de distrugere prin incendiere şi violare de domiciliu. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Feteşti cu propunerea de arestare preventivă.

Anchetatorii au stabilit faptul că, la data de 27 martie, în jurul orei 20.00 a sărit gardul unui imobil unde a incendiat aproximativ 1.300 de baloţi de lucernă.

Din fericire, focul nu s-a extins şi la anexele gospodăreşti, însă prejudiciul a fost estimat la aproximativ 40.000 de lei. Ieri, 27 martie, faţă de suspect s-a dispus măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore, bărbatul fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi violare de domiciliu de către poliţişti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Slobozia, în vederea probării întregii activităţi infracţionale a acestuia.

Vă recomandăm să citiţi şi:

 

Primele două planuri ale lui Putin pentru războiul din Ucraina au eşuat. Care este al treilea? FOTO VIDEO

 

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski: „Mariupol nu mai există”. Ruşii au părăsit oraşul în care locuieşte personalul centralei de la Cernobîl

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite