Percheziţii domiciliare în municipiul Urziceni. Trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore

0
Publicat:

Poliţiştii din cadrul IPJ Ialomiţa, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Urziceni, au efectuat şapte percheziţii domiciliare pe raza municipiului Urziceni, la persoane bănuite de comiterea mai multor infracţiuni de furturi din societăţi comerciale şi infracţiuni cu violenţă, potrivit Agerpres.

Perchezitii. FOTO arhivă DIICOT
Perchezitii. FOTO arhivă DIICOT

În urma descinderilor, au fost descoperite şi ridicate în vederea continuării cercetărilor mai multe articole vestimentare, telefoane mobile şi înscrisuri utile cauzelor aflate în instrumentare.

Audiați și reținuți

Trei persoane au fost reţinute, informează vineri IPJ Ialomiţa.

„În baza mandatelor de aducere, au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Urziceni cinci persoane pentru continuarea cercetărilor. Faţă de trei persoane, cu vârste cuprinse între 21 şi 34 de ani, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, acestea fiind încarcerate în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Ialomiţa", potrivit IPJ Ialomiţa.

Acțiunea a avut loc cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Ialomiţa şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Constanţa.

Cercetările continuă pentru probarea şi documentarea întregii activităţi infracţionale.

Amintim că, în urmă cu câteva zile, polițiștii din Capitală au reținut doi bărbați care aveau o dubă plină de scule electrice și baterii de chiuvete, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

La începutul acestei luni, un tânăr șofer român de TIR în vârstă de 28 de ani a fost reținut în Germania și ulterior arestat preventiv în Danamerca, după o acțiune de amploare a Europol.

Bărbatul fusese prins cu trei tractoare noi în valoare de 335.000 de euro încărcate în camion.

Tractoarele fuseseră furate din Danamerca, de la un dealer.

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite