Doi bărbați, reținuți după ce au furat baterii de chiuvete și scule electrice în valoare de 10.000 de lei

0
Publicat:

Polițiștii din Capitală au reținut doi bărbați care aveau o dubă plină de scule electrice și baterii de chiuvete, a căror proveniență nu a putut fi justificată.

Doi bărbați au fost reținuți pentru furt, în București - Foto Shutterstock
Doi bărbați au fost reținuți pentru furt, în București - Foto Shutterstock

Cei doi bărbați, de 17 și 41 de ani au fost reținuți pentru 24 de ore, după ce polițiștii au găsit în autoutilitara lor mai multe bunuri, cum ar fi scule electrice și baterii de chiuvete, iar cei doi nu au putut să explice de unde provin.

"La data de 19 noiembrie, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 26 Poliţie au prins în flagrant şi, ulterior, au reţinut doi bărbaţi, în vârstă de 17, respectiv 41 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind estimat la 10.000 de lei", informează un comunicat al DGPMB. 

Poliţiştii Secţiei 26 Poliţie au oprit duminică, la ora 4:30, o dubă ce se afla în trafic pe un drum din Sectorul 4. 

În urma unui control al autoutilitarei, polițiștii au găsit mai multe obiecte, cum ar fi scule electrice şi baterii de chiuvete, a căror provenienţă nu a putut fi justificată.  

"Persoanele în cauză au fost conduse la audieri, iar în urma verificărilor suplimentare efectuate s-a stabilit că bunurile din autoutilitară ar fi fost sustrase de către aceştia de la o adresă din Sectorul 1, din interiorul unui spaţiu deţinut de către o societate comercială", potrivit comunicatului DGPMB, citat de Agerpres. 

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore și urmează să fie prezentați magistraților cu   propunere legală. Cercetările vor fi continuate de către Secţia 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.   

BucureștiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite