Doi bărbați au furat tone de motorină din cisterna firmei pentru care lucrau. Unde trebuia să ajungă combustibilul

0
Publicat:

Trei angajați ai unei firme de transport, împreuna cu un complice, au sustras tone de motorină din cisterna firmei pentru care lucrau.

Motorina furată  FOTO Poliția Română
Motorina furată FOTO Poliția Română

Cei trei bărbați au 34, 42, respectiv 53 de ani și sunt toți din Prahova. Polițiștii spun că ar fi furat, dintr-o cisternă, tone de combustibil care trebuiau să ajungă la o stație de alimentare din județ.

La percheziții, polițiștii au descoperit 600 de litri de produs petrolier, dar și zeci de recipiente din plastic, pompe electrice și sume mari de bani, scrie Observatorul Prahovean.

„În fapt, în perioada august- octombrie 2023, persoanele bănuite  ar fi sustras dintr-o cisternă, diferite cantități de produs petrolier. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, printre care și 600 de litri de produs petrolier", transmit reprezentanții IPJ Prahova. 

Totodată, în locuințele suspecților, oamenii legii au descoperit 35 de recipiente din plastic cu capacitatea cuprinsă între 25 de litri și 1.000 de litri, două pompe electrice, 20 de metri de furtun, 5 telefoane mobile, dar și bani: 20.100 de lei, respectiv 160 de euro. În urma perchezițiilor, cei trei au fost duși la audieri.

Suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore pentru furt. Polițiștii continuă cercetările în acest dosar. .

Ploieşti



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite