ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Giovanni Ioan Becali votează din spatele gratiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ioan Becali este ultimul reprezentant al lotului greilor fotbalului românesc care a mai rămas închis la Penitenciarul Slobozia. Surse din cadrul unităţii au precizat faptul că acesta are drept de vot şi că nu se află pe lista persoanelor care au refuzat să participe la scrutin.

Alegeri prezidenţiale la puşcărie

Ioan Becali, alături de Gheorghe Becali şi Cristian Borcea au fost încarceraţi la Penitenciarul Slobozia în primăvara acestui an, după ce Curtea de Apel Bucureşti a dat sentinţe definitive în dosarul „greilor fotbalului românesc”.

În prezent, el este singurul din întreg  lotul care îşi ispăşeşte pedeapsa la care a fost condamnat la Slobozia. Restul deţinuţilor sunt transferaţi la diferite penitenciare din ţară, din cauza problemelor de sănătate pe care le-au avut.

Sure din cadrul Penitenciarului Slobozia au confirmat pentru Adevărul faptul că Ioan Becali are toate drepturile depline de a vota şi ,mai mult, el nu se află pe lista deţinuţilor cu drept de vot dar care au refuzat să participe la scrutinul electoral.

În total la Penitenciarul Slobozia au drept de vot 515 persoane de libertate, din care şi-au exprimat efectiv opţiunea de a vota 380, alţi 11 refuzând categoric să se prezinte în faţa urnelor. „Avem persoane private de libertate care şi-au exprimat dorinţa de a vota. Reprezentanţii din trei secţii de votare vor veni la Penitenciar cu urna mobilă pentru ca toate persoanele să-şi poată exprima dreptul la vot” susţine Gabriel Rusu, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Slobozia.

Vă mai recomandăm

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Cu cine votează Elena Udrea de Slobozia

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Giovanni Ioan Becali votează din spatele gratiilor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Ialomiţenii au lăsat votul pe ultima sută de metri. Cozi la ghişeele unde se eliberează buletinele


 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite