VIDEO ALEGERI PREZIDENTIALE 2014: Fostul ministru Traian Igaş a votat în Maramureş. Prefectul Rohian şi vicele CJ, Gabriel Zetea au votat şi ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014 Personalităţile judeţului Maramureş au vrut să dea un exemplu băimărenilor şi s-au prezentat la primele ore ale dimineţii la vot. Dacă prefectul Anton Rohian a votat undeva în jurul orei 09:00 la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai, primarul Băii Mari, Cătălin Cherecheş va vota în jurul orei 13:00.

Ca  de fiecare dată primarul de Baia Mare a ales să voteze la Colegiul Tehnic Anghel Saligny din municipiu. 

UPDATE Fostul ministru Traian Igaş a votat la ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014 la o secţie de votare din Baia Mare pe listele suplimentare. Alături de el a fost fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Maramureş, Mircea Man. 

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea a votat duminică, 2 noiembrie, la ora 10.45, la Secţia de votare situată pe strada Banatului nr. 1, din Baia Mare, împreună cu secretarul executiv al filialei judeţene a social-democraţilor şi secretar de stat în Ministerul Transporturilor, Dragoş Titea. 

La ieşirea de la urne, Gabriel Zetea a arătat că a votat ca un bun român aşa cum toţi românii ar trebui să voteze, pentru un alt bun român. 

”Am votat pentru ca toate lucrurile rele care s-au întâmplat în ultimii zece ani să nu se mai întâmple niciodată, am votat pentru ca pensiile, salariile, alocaţiile copiilor să nu mai fie tăiate de nimeni, am votat pentru un preşedinte care uneşte, am votat pentru un om care a făcut ceva concret pentru judeţul Maramureş, am votat pentru un prieten al Maramureşul”, a declarat vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Gabriel Zetea.

 

Baia Mare



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite