ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Cu cine votează Elena Udrea de Slobozia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rafinamentul şi faptul că se îmbracă bine sunt principalele motive pentru care Elena Udrea de Slobozia îşi va susţine tiza prezidenţiabilă în cursa pentru Cotroceni. Elena Udrea îşi va exercita dreptul la vot departe de graniţele ţării, tocmai în Germania.

Elena Udrea vinde suc, cafea şi ciocolată

Elena Udrea de Slobozia are 44 de ani şi ,asemeni celebrei politiciene care se luptă să ajungă la Cotroceni, este blondă şi foarte atentă cu imaginea sa. În rest, viaţa sa este obişnuită. Nu face politică şi se bucură de faptul că are o familie fericită.

Majoritatea timpului şi-l dedică micii afaceri pe care a deschis-o la scara blocului în care locuieşte. Este vorba despre un mic magazin cu de toate, care până în urmă cu ceva ani funcţiona non – stop.

Ambiţioasă din fire, Elena Udrea de Slobozia a plecat în Germania pentru a-şi un căuta un loc de muncă mai bine plătit.

„Mi-am urmat defapt soţul pentru că el este plecat acolo. Lucrează în domeniul producţiei de geamuri termopane. Am pregătit un CV tradus cu scrisori de intenţie pentru toate profesiile în care sunt calificată” mărturiseşte Elena Udrea .

Numele atrage ironii şi comentarii

Elena Udrea din Slobozia susţine faptul că nu este tocmai uşor să te cheme ca pe Elena Udrea care se luptă să ajungă la Cotroceni. De nenumărate ori a fost ţinta comentariilor şi a ironiilor, multe dintre ele deloc inspirate.

Mai mult, chiar organele de control ale statului, venite să verifice activitatea buticului pe care îl are au avut o altfel de atitudine când au aflat că pe patroană o cheamă Elena Udrea.

„De când am început afacerea, când am rostit numele, organele de control, ironic, îşi pregăteau procesul verbal pentru amendă. Am păţit-o şi anul acesta. Chiar am început să plâng. M-am săturat să mi se întâmple asta, dar acesta a fost poate destinul meu, să mă cheme Elena şi apoi Udrea” spune Elena Udrea din Slobozia.

În ciuda tuturor comentariilor, ea nu s-a gândit niciodată să-şi schimbe numele. „Îl păstrez din respect pentru soţul meu” motivează femeia.

O va vota pe adevărata Elena Udrea

Pentru că suntem în primul tur al alegerilor pentru Preşedintele României, Elena Udrea de la Slobozia precizează faptul că o va susţine în cursa electorală pe politiciana al cărei nume îl poartă.

Ea îşi va exercita dreptul la vot departe de graniţele ţării, tocmai în Germania, unde se află acum. Motivele pentru care a ales să o susţină pe Elena Udrea pentru a obţine fotoliul de la Cotroceni, le spune chiar Elena Udrea de Slobozia: „O  respect pentru atitudine, munca depusă la cârma ţării şi îi admir eleganţa şi rafinamentul. Ne transmite încredere, fiind avocat şi cu siguranţă va face o Constituţie mai bună pentru ţară.”

image

Vă mai recomandăm

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Giovanni Ioan Becali votează din spatele gratiilor

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Ialomiţenii au lăsat votul pe ultima sută de metri. Cozi la ghişeele unde se eliberează buletinele

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite