ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014 Ialomiţenii au lăsat votul pe ultima sută de metri. Cozi la ghişeele unde se eliberează buletinele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru ca toţi ialomiţenii să-şi exercite dreptul la vot pentru ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014, Serviciile de Evidenţă a Persoanelor din judeţ au avut în acest sfârşit de săptămână program prelungit. Şi ieri şi astăzi s-au eliberat cărţi de identitate pentru persoanele care s-au trezit în prag de votare că au actele de identitate expirate sau pierdute.

Peste 100 de buletine noi doar la Slobozia

În faţa ghişeelor Serviciului de Evidenţă a Persoanelor de la Slobozia zeci de oameni au venit de la primele ore ale dimineţii fie pentru a-şi ridica buletinele, fie pentru a-şi depune cererile astfel încât să primească un act de identitate, necesare votului pentru ALEGERILE PREZIDENŢIALE 2014.

Angajatele instituţiei nu mai prididesc cu treaba. Şi ieri şi astăzi lucrează la foc automat pentru a elibera actele de identitate în timp util tuturor solicitanţilor.  „Treaba noastră acum este să răspundem tuturor solicitărilor care ne vin de la oameni. Ieri am eliberat 117 buletine” declară Elena Bozi, şefa Serviciului de Evidenţă a Persoanei de la Slobozia.

„M-am trezit cu buletinul expirat”

Printre cei care s-au trezit în prag de votare cu buletinele expirate este şi Agelica Loga (44 de ani). Femeia a vrut să voteze însă şi-a dat seama că are actul de identitate expirat, aşa că a venit să-şi facă altul nou. Şi-a depus documentele necesare, iar astăzi a intrat în posesia noi sale cărţi de identitate. „Am vrut să votez, dar aveam buletinul expirat. Acum am unul nou şi mă pot duce să votez”, ne-a declarat alegătoarea.
 

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite