Accident pe DN21A, soldat cu decesul unui şofer. Bărbatul ar fi suferit un infarct la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şoferul maşinii a murit pe loc FOTO ISU Ialomiţa
Şoferul maşinii a murit pe loc FOTO ISU Ialomiţa

Un bărbat, în vârstă de 71 de ani, a murit pe loc miercuri dimineaţă, 20 aprilie, într-un accident rutier în Ialomiţa. Alături de bărbat, în maşină se mai aflau un adult şi doi minori, care au scăpat teferi. Primele date conduc la ipoteza că victima ar fi suferit un infarct.

Maşina pe care o conducea victima a ieşit de pe carosabil pe un câmp din apropiere. 

Conform ISU Ialomiţa, în data de 20 aprilie, în jurul orei 8.40, salvatorii au fost alertaţi, prin sistemul unic pentru apeluri de urgenţă 112, despre producerea unui accident rutier pe DN21A, Ţăndărei-Bărăganu. 

În accident a fost implicat un autoturism, în care se aflau patru persoane: doi adulţi şi doi copii de 4, respectiv 5 ani.

La faţa locului s-au deplasat de urgenţă două echipaje din cadrul Gărzii de intervenţie Ţăndărei, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, în sprijin şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa.

„Din păcate, şoferul autoturismului, în vârstă de aproximativ 71 de ani, prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, fiind declarat decedat de către echipajul SAJ de la locul intervenţiei“, a anunţat ISU Ialomiţa.

Celelalte victime implicate în accident au fost monitorizate de către echipajele medicale la locul evenimentului, ulterior acestea refuzând transportul la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul. Este luată în calcul orice ipoteză, inclusiv cea în care şoferul să fi suferit un infarct la volan. Cauzele decesului urmează să fie stabilite cu exactitate după efectuarea necropsiei.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Kievul a primit avioane şi piese pentru aeronave. Rusia oferă un nou armistiţiu în Mariupol dacă ucrainenii se predau

Mariupol: Regimentul Azov contraatacă, ruşii folosesc bombardiere strategice

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite