Şofer turc, care-şi repara TIR-ul, prins între cabină şi un stâlp de electricitate

0
0
TIR - imagine ilustrativă Foto DMS
TIR - imagine ilustrativă Foto DMS

Incidentul rutier s-a produs pe raza localităţii Blăjel, din judeţul Sibiu. Şoferul se îndrepta cu marfă pentru a aproviziona supermarket-urile LIDL, când TIR-ul s-a defectat.

Poliţiştii sibieni au stabilit că vina îi aparţine conducătorului auto turc acroşat de propriul autocamion, pentru că nu l-a asigurat în timp ce îl repara. 

„Poliţiştii rutieri intervin la un autoaccident produs în localitatea Blăjel. Din primele cercetări, a rezultat faptul că şoferul unui autotren a oprit ansamblul în afara părţii carosabile, pentru a remedia o defecţiune în partea din faţă a cabinei. Nu a asigurat ansamblul, iar acesta s-a pus în mişcare şi l-a surprins pe şofer între cabină şi un stâlp de susţinere a reţelei electrice”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter, despre cum s-a produs incidentul. 

Aceeaşi sursă a mai precizat că victima este cetăţean străin şi are 32 de ani, dar şi că nu s-au raportat probleme de trafic în zona accidentului.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Sibiu a intervenit la faţa locului cu un echipaj SMURD.

„Bărbatul a primit îngrijiri medicale şi a fost transportat la Compartimentul pentru Primiri Urgenţe Mediaş, conştient şi cu multiple fracturi”, a adăugat Andreea Ştefan, purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, referindu-se la starea victimei. 

Vă mai recomandăm şi: 

UPDATE Doi copii, atacaţi de un urs la marginea unui sat din Sibiu. „A fost muşcat de cap, abdomen şi fese”

Cazul minorului german trimis pe mii de euro la reeducare în România, care a ucis o femeie în stradă. Singurul lucru ştiut despre trecutul său

Sibiu


Ultimele știri
Cele mai citite