UPDATE Elicopter SMURD solicitat în urma unei coliziuni pe Valea Oltului, între un TIR şi un autoturism, soldată cu trei victime FOTO VIDEO

0
0
Intervenţie ISU după o coliziune între un TIR şi un autoturism pe DN 7 cu trei victime FOTO ISU Vâlcea
Intervenţie ISU după o coliziune între un TIR şi un autoturism pe DN 7 cu trei victime FOTO ISU Vâlcea

Accidentul rutier s-a produs miercuri dimineaţa, 20 aprilie, pe raza localităţii Brezoi - Vâlcea. Traficul între Sibiu şi Vâlcea, pe DN 7 / E 81 a fost paralizat din cauza acestui eveniment.

Update: Şoferiţa pentru care a fost cerut ajutor pe cale aeriană - elicopter SMURD - are 36 de ani şi este din Bucureşti, iar pasagerul care se afla în maşina sa şi a suferit mai multe leziuni are 46 de ani şi este din Brezoi - Vâlcea. 

Şoferul TIR-ului este din judeţul Gorj şi are 60 de ani.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Mai multe echipaje SMURD şi Descarcerare, din cadrul ISU Vâlcea, au intervenit de urgenţă la un accident produs în punctul Gura Lotrului, de pe DN 7, o zonă în care se înregistrează de obicei astfel de evenimente. 

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DE PE VALEA OLTULUI PENTRU CARE A FOST SOLICITAT UN ELEICOPTER SMURD

Un TIR a intrat în coliziune frontală cu un autoturism în care se aflau trei persoane. În urma impactului, una dintre victime a rămas încarcerată.  

Elicopter SMURD solicitat pe Valea Oltului, pentru salvarea unei victime a unui accident rutier produs pe DN 7, la Brezoi - Vâlcea 

„Pentru salvarea victimelor au intervenit o descarcerare uşoară, un echipaj SMURD, o descarcerare grea un ASAS - autospecială pentru stingere cu apă şi spumă şi două ambulanţe SAJ. Traficul rutier a fost blocat total în urma acestui eveniment”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger.  

Aceeaşi sursă a mai menţionat şi că a fost solicitat în sprijin un elicopter SMURD, pentru a transporta către un alt spital, una dintre victime. 

Şoferul din TIR a fost evaluat şi preluat de echipajul SMURD Brezoi, fiind transportat la Compartimentul pentru Primiri Urgenţe al Spitalului Orăşenesc Brezoi, un pasager din autoturism a fost preluat şi transportat de către SAJ Vâlcea la acelaşi spital, iar şoferiţa din autoturism, găsită încarcerată, după extragere, a fost evaluată de către un echipaj SAJ.

Pentru salvarea acesteia s-a cerut sprijinul unui elicopter SMURD care să o transporte rapid la un spital unde să primească toate îngrijirile de care are nevoie.

„În continuare, poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier. Între timp, traficul a fost deblocat”, a precizat şi purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Vâlcea, Georgiana Stancu.

Vă mai recomandăm şi: 

Videoclipul cu tancul lui Dani Mocanu a fost lansat pe YouTube. Are milionul de vizualizări. „A lovit intenţionat maşinile ca să-şi facă reclamă“ VIDEO

S-au pomenit cu datorii la bănci, deşi nu au împrumutat niciun leu. Păţania de coşmar a unor pensionari din Vâlcea

Râmnicu Vâlcea


Ultimele știri
Cele mai citite