Accident cu şase răniţi la Andrăşeşti. Trei dintre victime sunt minori

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident cu şase victime la Andrăşeşti FOTO ISU Ialomiţa
Accident cu şase victime la Andrăşeşti FOTO ISU Ialomiţa

Şase persoane, dintre care trei minori, au fost rănite duminică, 5 iunie, într-un accident rutier petrecut în localitatea ialomiţeană Andrăşeşti.

Conform ISU Ialomiţa, incidentul a avut loc duminică, în jurul orei 14.45, în accident fiind implicate două autoturisme.

La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă trei echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi un echipaj SMURD, în sprijin fiind solicitate şi trei echipaje ale SAJ Ialomiţa.

În urma impactului, şase persoane au fost rănite. Este vorba despre trei copii minori şi trei adulţi, toţi conştienţi, cooperanţi şi neîncarceraţi, care au fost monitorizaţi de echipajele medicale la locul intervenţiei. 

Ulterior toate cele şase victime au fost preluate şi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia, pentru investigaţii medicale suplimentare. 

Pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc accidentul.

Vă recomandăm să citiţi şi:

Politologul Cristian Pîrvulescu, despre război şi „moderaţii şi ulii” din jurul lui Putin: „Un melanj periculos”

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Zelenski a vizitat trupele din prima linie de apărare de la Lugansk-Doneţk

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite