Accident cu doi răniţi la kilometrul 148 pe Autostrada Soarelui. Patru autoturisme s-au ciocnit în lanţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
ImagineAccident pe A2, la kilometrul 148 FOTO ISU Ialomiţa
ImagineAccident pe A2, la kilometrul 148 FOTO ISU Ialomiţa

Pompierii ialomiţeni au fost alertaţi luni, 8 august, să intervină la un accident pe Autostrada Soarelui în care au fost implicate 12 persoane, aflate în patru autoturisme care s-au ciocnit în lanţ.

Acesta este al şaselea accident petrecut pe drumul spre mare luni, 8 august.

Pompierii ialomiţeni au fost solicitaţi să intervină luni, la ora 10.50, la un accident rutier, pe A2, kilometrul 148, în care au fost implicate patru autoturisme şi 12 persoane. La locul evenimentului au fost alocate de urgenţă două echipaje de salvatori din cadrul Staţiei de pompieri Feteşti cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. În sprijinul acestora a intervenit şi un echipaj al SAJ Ialomiţa.

Două persoane, un adult şi un copil minor în vârstă de aproximativ 12 ani au fost rănite. Acestea erau conştiente, cooperante şi neîncarcerate, şi au fost monitorizate de echipajele medicale aflate la locul intervenţiei, ulterior fiind preluate şi transportate la Spitalul Municipal Feteşti.

Vă recomandăm să citiţi şi:

LIVE TEXT | Război în Ucraina. Conducerea militară rusă a suferit schimbări majore din cauza eşecurilor. Cum foloseşte armata rusă prizonierii?

Spitalele regionale. 17 ani de promisiuni, trei unităţi încă la stadiul de proiect. Cum a luat naştere ideea şi cum au plusat politicienii de la guvernare la guvernare

Slobozia



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite