O maşină în care se aflau şase persoane s-a izbit de un stâlp electric, pe DN 73. Printre răniţi sunt şi copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoturismul s-a lovit de un stâlp. Foto: ISU Argeş
Autoturismul s-a lovit de un stâlp. Foto: ISU Argeş

Un accident rutier a avut loc duminică duă-amiază, pe DN 73, Piteşti - Braşov, în localitatea argeşeană Miceşti. O maşină intrat într-un stâlp de electricitate. Mai multe persoane sunt rănite. Printre victime sunt şi copii.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş s-a stabilit că un bărbat de 64 de ani, din Călineşti, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcţia Câmpulung către Piteşti, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un stâlp de electricitate. 

În urma accidentului, atât conducătorul auto, cât şi patru din cei cinci pasageri din autovehicul (trei adulţi şi doi copii de 7, respectiv 11 ani) au fost răniţi şi transportaţi la spital. 

„Echipajele medicale au asistat şi transportă la spital patru victime conştiente şi cooperante. Este vorba despre doi copii care au suferit traumatisme cranio faciale, o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 64 de ani, care a suferit leziuni la nivelul membrelor superioare şi o persoană de sex feminin, în vârstă de aproximativ 60 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial.  Paramedicii SMURD au mai acordat primul ajutor calificat şi au transportat la spital o persoană de sex masculin, în vârstă de circa 38 de ani, care a suferit un traumatism cranio facial şi acuză dureri la nivelul capului şi şoldul stâng”, precizează ISU Argeş.

Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale şi unei alte persoane care a suferit atac de panică, pentru care nu a fost însă nevoie de transportarea la spital. 

În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat faptul că şoferul nu a consumat alcool. 

„În cauză, va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, explică IPJ Argeş.

La faţa locului, pompierii au asigurat măsurile specifice de prevenire şi stingere a incendiilor.

O maşină în care se aflau şase persoane s-a izbit de un stâlp electric. Printre răniţi, sunt şi copii
O maşină în care se aflau şase persoane s-a izbit de un stâlp electric. Printre răniţi, sunt şi copii

Maşina s-a loprit în stâlpul de electricitate. Foto: IPJ Argeş

Vă recomandăm să citiţi şi:

Cum a ajuns sfânt în calendarul creştin-ortodox Pârvu Mutu. Viaţa cumplit încercată a iconarului de la Robaia  

Un bărbat din Argeş a murit strivit de un copac pe care încerca să îl doboare

Piteşti



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite