Bilanţul victimelor copilului-şofer a ajuns la trei. A murit şi adolescentul de 17 ani, aflat pe scaunul din dreapta

0
0
Accident Cobadin FOTO ISU

Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în urma accidentului rutier produs vineri, 5 august, în localitatea Cobadin. Soferul, în vârstă de 16 ani, şi prietenul său de 17 ani au ajuns în stare gravă la spital. După doua zile, adolescentul de 17 ani a murit.

Bilanţul victimelor în cazul accidentului rutier produs la Cobadin, judeţul Constanţa, a ajuns la trei. Prietenul copilului-şofer de 16 ani a murit la spital. În acest moment, singurul supravieţuitor este chiar adolescentul care conducea maşina. El este internat în stare gravă. 

Cu câteva ore înainte de tragedie, Darius (copilul-şofer) a postat pe Instagram un clip video în care le arăta prietenilor o sticlă de vin şi două pahare pline, la volanul maşinii cu care urma să producă o tragedie.

Aflat la volanul maşinii, un Volkswagen Golf, în jurul orei 01.40, tânărul, pe numele lui Darius, a accelerat puternic, iar în dreptul unei benzinării din Cobadin a scăpat de sub control autoturismul. O cameră de supraveghere montată în zonă a surprins momentul în care maşina condusă de Darius se izbeşte violent de un alt autovehicul, un BMW, apoi ricoşează în altă maşină. Golful în care se aflau cei patru tineri a fost distrus complet în urma impactului devastator.

Cele două fete, Ana şi Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, în timp ce şoferul de 16 ani şi prietenul său, în vârstă de 17 ani, au ajuns în stare gravă la spital, fiind intubaţi. 

Vă recomandăm să mai citiţi: 

Tânărul de 16 ani care a ucis două fete la Constanţa s-a lăudat că bea la volan. Ce a publicat pe reţele de socializare înaintea tragediei din Cobadin | VIDEO

Cine este copilul-şofer care a provocat tragedia rutieră în care au murit două fete. Darius a mai fost implicat într-un  accident anul trecut

Constanţa


Ultimele știri
Cele mai citite