VIDEO Trafic reluat pe E 574, în judeţul Olt, la intrare în localitate Găneasa, unde două autoturisme şi o autoutilitară care tracta o autoplatformă au blocat drumul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident E 574

Un accident produs pe drumul european E 574, la intrare în localitatea Găneasa, i-a determinat pe poliţişti să devieze traficul pe o altă rută.

UPDATE ora 22,40 - traficul pe E 574 - DN 65 a fost reluat la Găneasa, pe sensul de mers  Slatina - Găneasa. Se circulă alternativ, dirijat, au anunţat reprezentanţii IPJ Olt.

UPDATE: Poliţiştii au stabilit că vinovat de producerea accidentului este un conducător auto care se deplasa din direcţia Slatina - Găneasa, iar pe fondul consumului de alcool, într-o curbă uşoară, ar fi pătruns pe sensul opus, unde ar fi intrat în coliziune cu o autoutilitară şi un alt autoturism. Autoutilitara s-a răsturnat cu platforma pe carosabil, blocând traficul pe ambele sensuri.

Ştirea iniţială

Două autoturisme şi un microbuz care tracta o autoplatformă încărcată cu două autoturisme au fost implicate, duminică-seara, într-un accident soldat cu rănirea a două persoane, una dintre acestea fiind transportată la spital. Şoferii autovehiculelor implicate în eveniment au fost testate cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentraţie de 0,8% mg/L alcool pur în aerul expirat în cazul unuia dintre şoferii autoturismelor, au informat reprezentanţii IPJ Olt.

Accident în Olt. Traficul pe E 574, în localitatea Găneasa, a fost blocat, poliţiştii indicând ruta alternativă Slătioara-Salcia-Găneasa

accident E 574

Nouă persoane se aflau în cele trei autovehicule, o femeie, aflată într-unul dintre autoturisme, care acuza dureri în zona lombară, fiind transportată la spitalul din Slatina.

accident E 574

Accidentul a dus la blocarea traficul pe drumul european, fiind deviat pe următoarea rută:DJ 677-DN 64, Slătioara - Salcia - Găneasa.

accident E 574

Trafic blocat pe Drumul European E 574, în judeţul Olt. S-a produs un accident cu trei autovehicule implicate

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite