O maşină a ars ca o torţă în trafic. Şoferul s-a salvat şi a asistat neputincios la distrugerea autoturismului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Incidentul s-a petrecut sâmbătă dimineaţă pe o stradă din Galaţi. Pompierii au ajuns la faţa locului în doar câteva minute, însă incendiul violent deja distrusese complet maşina. Se pare că focul a pornit de la un scurt-circuit.

Intervenţie de urgenţă a pompierilor gălăţeni după ce o maşină a fost cuprinsă de flăcări, sâmbătă dimineaţa. Incidentul a avut loc pe strada Poşta Veche, într-o zonă rezidenţială foarte liniştită. Autoturismul, marca Ford Focus, era în mers când cel de la volan a observat că îi iese fum din bordul maşinii, motiv pentru care a tras pe dreapta şi a sunat la 112.

La faţa locului a fost trimisă o autospecială de stingere cu apă şi spumă, care a ajuns în circa 10 minute. În ciuda intervenţiei  pompierilor, maşina a ars aproape complet, în urmă rămânând un morman de fier vechi..

„Am fost solicitaţi să intervenim la un incendiu izbucnit la o maşină. Incendiul a fost lichidat,  dar autoturismul a fost distrus în totalitate. Şoferul maşinii s-a autoevacuat. Cauza probabilă a producerii incendiului o reprezintă un scurt circuit”,  a declarat lt. col. Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi.

Şoferul a scăpat nevătămat şi a asistat neputincios la momentele în care flăcările i-au distrus maşina. Paguba materială va rămâne în sarcina sa deoarece autoturismul nu avea asigurare CASCO.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite