UPDATE Mama Luizei a primit un mesaj conform căruia fiica sa trăieşte. Poliţia a plecat de urgenţă spre adresa indicată şi a găsit un bărbat care a trimis alerta falsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mama Luizei Melencu, fata dispărută la Caracal, a primit marţi, 30 iulie, un mesaj potrivit căruia fiica sa este încă în viaţă. Femeia a sunat la 112, iar Poliţia a plecat de urgenţă spre adresa indicată.

UPDATE 16.25 Alerta s-a dovedit falsă. La adresa indicată, poliţiştii n-au găsit-o pe Luiza, în schimb au fost aşteptaţi de un bărbat care le-a declarat oamenilor legii că voia doar s-o ajute pe mamă cu informaţii. Bărbatul (foto jos) ar fi acelaşi cu cel care a postat zilele trecute un video pe Youtube în care-l lăuda pe criminalul Gheorghe Dincă pentru faptele comise. Poliţiştii l-au legitimat pe bărbat şi au plecat de la adresa indicată, fără a-l reţine pe autorul mesajului fals. Oamenii legii au transmis reprezentanţilor presei că vor primi pe mail un comunicat privitor la măsurile dispuse în acest caz.

Imagine indisponibilă

Poliţiştii din Caracal au plecat marţi, 30 iulie, în jurul orei 15.30, spre o adresă din Caracal unde, potrivit unui mesaj anonim, s-ar afla încă în viaţă Luiza Melencu, tânăra de 18 ani dispărută la jumătatea lunii aprilie.

În mesajul primit de mama Luizei pe contul personal de Facebook, femeia a fost informată că fiica sa este încă în viaţă şi i-a dat o adresă din Caracal unde s-ar afla acum adolescenta. În acelaşi mesaj, femeia a fost informată că Gheorghe Dincă, principal suspect în cazul răpirii fetelor din Caracal, ar avea un cont de Facebook unde cei mai mulţi dintre prieteni sunt străini.

Imediat după primirea telefonului, mama Luizei a sunat la 112 şi a informat Poliţia. Poliţia a plecat de urgenţă spre adresa indicată în mesajul anonim.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite