Tânără de 21 ani dispărută de la domiciliu, în Olt. Mama fetei a anunțat Poliția după patru zile

0
Publicat:

O tânără în vârstă de 21 ani, dintr-o localitate olteană, a dispărut de acasă în a doua zi din an. După patru zile, mama tinerei a anunțat Poliția, solicitând ajutor.

Cristina-Daniela  Iancu a plecat de acasă luni, 2 ianuarie 2023 Sursa FOTO: IPJ Olt
Cristina-Daniela Iancu a plecat de acasă luni, 2 ianuarie 2023 Sursa FOTO: IPJ Olt

Fata, Cristina-Daniela  Iancu, din localitatea Călui, județul Olt, a dispărut de acasă în a doua zi din an. Nu ar fi, însă, pentru prima dată când pleacă, astfel că mama tinerei a anunțat Poliția de-abia la patru zile de la dispariție, sunând la 112. Mama le-a mai spus polițiștilor că fata ar fi plecat către orașul Balș.

Poliţiştii din Olt caută o tănără, în vârstă de 21 de ani, din comuna Călui, județul Olt, care a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

La data de 6 ianuarie 2023, în jurul orei 9,40 Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de o femeie, cu privire la faptul că, în data de 2 ianuarie a.c., IANCU CRISTINA-DANIELA, în vârstă de 21 ani, din comuna Călui, județul Olt, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălţime - aproximativ 1,60 metri, greutate - aproximativ 60 de kilograme, ochi căprui, păr lung de culoare neagră, față ovală și cunoscută cu dizabilități de deplasare.

La momentul dispariţiei era îmbrăcată cu o vestă de culoare gri, pulover de culoare neagră, pantaloni de culoare galbenă și în picioare avea o pereche de cizme de culoare roșie”, au anunțat polițiștii olteni.

Cetățenii care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea persoanei dispărute sunt rugați de polițiști să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Un hoț, căutat de asemenea de polițiștii olteni

Deși perioada Sărbătorilor nu a fost una agitată pentru polițiștii olteni, după Revelion au început, în schimb, să fie semnalate evenimentele. Astfel, din după-amiaza zilei de 4 ianuarie, polițiștii din Slatina caută un bărbat care a tâlhărit o femeie din Slatina, chiar la intrarea în blocul în care locuia victima, pe strada Cuza Vodă din Slatina. Deși au fost vizionate imagini preluate de camerele de supraveghere din zonă, până la această oră IPJ Olt nu a comunicat date că hoțul ar fi fost identificat.

Un alt eveniment nedorit s-a petrecut joi, 5 ianuarie 2023, un băiat de 12 ani fiind tâlhărit de un băiat de 15 ani, ultimul lăsând victima fără hanorac și fără suma de 40 lei. Polițiștii l-au identificat repede pe autor, în acest caz efectuându-se cercetări pentru furt calificat. 

Slatina



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite