Tâlhărie într-o scară de bloc din Slatina, victima este o femeie de 66 ani. Polițiștii îl caută pe făptaș

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 66 ani, din Slatina, a fost tâlhărită în scara de bloc, marți după-amiază, 3 ianuarie 2022. Polițiștii îl caută pe făptaș.

Bărbatul a plecat cu geanta femeii de 66 ani FOTO: arhiva
Bărbatul a plecat cu geanta femeii de 66 ani FOTO: arhiva

Evenimentul care a speriat-o cumplit pe femeie s-a petrecut într-o scară de bloc de pe strada Cuza Vodă, din municipiul Slatina, județul Olt. Femeia ar fi fost urmărită de un bărbat pe stradă, iar în momentul în care a intrat în blocul în care locuia, bărbatul a încercat să-i smulgă geanta. Femeia s-a opus, hoțul nu a renunțat la geantă, iar victima ar fi căzut în genunchi. Hoțul a reușit să plece cu poșeta femeii, pierzându-se printre blocuri. Mai multe persoane care se aflau în zonă ar fi fost martore la fuga suspectului, însă fără să știe motivul goanei acestuia.

A fost alertată de îndată poliția, la acest moment polițiștii căutându-l pe bărbat.

„La data de 3 ianuarie a.c., în jurul orei 17:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie de 66 de ani, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa către domiciliu, pe strada Cuza Vodă, a fost urmărită de către o persoană necunoscută care i-ar fi sustras bunurile personale.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 3 ianuarie 2023, în jurul orei 17:10, o persoană necunoscută i-ar fi sustras unei femei, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina, geanta în care avea suma de 60 de lei și mai multe acte personale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind continuate cercetările în vederea identificării autorului și a documentării activității infracționale”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt, fără a preciza semnalmentele bărbatului căutat.

Polițiștii ar fi vizionat deja imagini de pe camerele de supraveghere instalate de proprietarii unor spații comerciale din zonă și i-ar fi cerut femeii să-l identifice.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite