A fost prins criminalul din Dolj care și-a ucis tovarășul de pahar de Crăciun. „Acea cloacă de tâlhari trebuie desființată“

0
Publicat:

Tânărul de 25 de ani, care a omorât un bărbat de 57 de ani după care a fugit, a fost găsit. Criminalul se ascundea într-o stână de lângă Bechet.

Criminal la 25 de ani FOTO Facebook
Criminal la 25 de ani FOTO Facebook

În dimineaţa zilei de 25 decembrie, poliţiştii Poliţiei Oraşului Dăbuleni au fost sesizaţi prin apel la 112, de o femeie în vârstă de 50 de ani, din comuna Călăraşi, cu privire la faptul că vecinul său, de 57 de ani, este decedat în locuinţă.

„Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj. În fapt, în cursul nopţii de 24 spre 25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul", precizează IPJ Dolj. 

Tânărul de 25 de ani a fugit, imediat după comiterea faptei, într-o direcţie necunoscută. Poliția efectuează activităţi specifice în vederea prinderii acestuia.

Primarul localității Călărași, Sorin Sandu, a făcut și el apel pe Facebook pentru prinderea criminalului:

Sunt continuate căutările în ceea ce îl privește pe Stoinea Ștefăniță, iar imaginea nocturnă, este ultima surprinsă de o cameră de supraveghere din localitate, ieri dimineață, pe la 04.00.

Facem din nou precizarea să alertați poliția, să nu încercați acțiuni personale. Uneori, teama sau influența altor factori pot genera situații nedorite.

În principiu, cooperează, dar cu siguranță este speriat.

Cu privire la alte detalii, doar poliția le poate furniza, potrivit procedurilor interne, deci, dacă se poate, fără alte presupuneri sau aprecieri nepotrivite.

Sunt cercetări în derulare...

Vă mulțumesc!“

Primarul este de părere că „în ceea ce privește stâna de lângă Bechet, acea cloaca de tâlhari trebuie desființată, efectiv.. Bătrânul care a ascuns este mai vinovat decât chiar tânărul care a ucis în negura beției și a puținătății minții...

Tot ei au aruncat porcii morți de pesta, pe câmp...“

CraiovaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite