Șofer beat, drogat și agresiv cu polițiștii, reținut în trafic. Pe deasupra, avea și permisul suspendat VIDEO

0
Publicat:

Un tânăr de 25 ani a fost reținut și ulterior arestat preventiv după ce polițiștii, sesizați că s-a produs un eveniment în trafic, l-au testat și i-au verificat datele, constatând că acesta avea și dreptul de a conduce suspendat.

Șoferul a fost implicat, sâmbătă, 20 aprilie 2024, într-un eveniment rutier, tânărul lovind un cap de pod pe o stradă din localitatea Pârșcoveni, din județul Olt. Martorii au solicitat ajutor prin 112, doar că la vederea polițiștilor șoferul a început să fie violent, trezindu-le acestora suspiciuni.   

La data de 20 aprilie 2024, în jurul orei 13,15, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Bobicești au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Ștefan Pârșcoveanu din comuna Pîrșcoveni a avut loc un eveniment rutier. Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un atutoturism condus de către un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din orașul Balș, ar fi acroșat un cap de pod. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind produse doar pagube materiale.

La vederea echipajului de poliție, tânărul a început să manifeste un comportament violent, motiv pentru care polițiștii au procedat la imobilizarea acestuia”, au comunicat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Polițiștii l-au testat pe tânăr cu aparatul etilotest, rezultând o concentrație alcoolică de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, în urma testării cu aparatul DrugTest, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Tânărul a fost condus la o unitate spitalicească în vederea prelevării mostrelor biologice, pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei și a prezenței substanțelor în organism”, au mai precizat polițiștii.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Polției Române, polițiștii au mai avut o surpriză: s-a constatat faptul că tânărul avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice suspendat. șoferul a mai fost surpins, cu mai puțin de un an în urmă, la volan sub influența alcoolului.

S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, iar în urma probatoriului administrat, la data de 20 aprilie 2024 pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Duminică, 21 aprilie 2024, tânărul a fost arestat preventiv pentru 30 zile, Judecătoria Balș admițând propunerea parchetului.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite