Document halucinant în dosarul Monicăi Macovei. „Judecătorii sunt erori sociale și nu există!”

0
Publicat:

Un român care nu are nicio calitate în dosarul Monicăi Macovei a depus apel la sentința acesteia, în numele acesteia, iar în documente formulează amenințări de neimaginat la adresa magistraților. Momentan, Judecătoria Mangalia nu a reacționat, deși i s-a cerut un punct de vedere.

Judecătoria Mangalia FOTO Antonia Ispas
Judecătoria Mangalia FOTO Antonia Ispas

Nu se știe condițiile în care acest document halucinant, care a fost trimis în data de 12 aprilie 2024 , la Judecătoria Mangalia, a ajuns la dosar sau cum se face ca nimeni nu l-a verificat înainte de a-l anexa.

Cert este că acesta apare în dosarul de apel al Monicăi Macovei, fiind anexat dosarului electronic al cauzei în data de 15 aprilie a.c, cu mențiunea „"se va înainta dosarul la instanțele de control judiciar" și o semnătură.

Este vorba despre dosarul accidentului rutier, în care Monica Macovei a fost condamnată la șase luni de închisoare cu suspendare și un termen de încercare de doi ani, după ce a accidentat grav un motociclist, în octombrie 2022.

Victima Monicăi Macovei a contestat sentința, iar în numele ministrului a depus contestație un individ cu potențial periculos, și care semnează emailul cu numele de Victor Simionov, oferind și o adresă din Marea Britanie.

Individul își „motivează”: apelul prin aceea că „erorile sociale numite hilar judecători, nu există de facto fiind desființați de drept de Parlamentul României".

De-a dreptul ciudate sunt și citatele din filosofi, pe care acesta le folosește în email, unele fiind veritabile amenințări la adresa judecătorilor, în special a celor de la Judecătoria Mangalia.

Captură video din dosarul electronic al Monicăi Macovei FOTO Antonia Ispas

„Întâia condiție a unei societăți desăvârșite: să îi poți ucide pe cei care îi detești - Emil Cioran”, citează individul, erijat în apărător al Monicăi Macovei, care cere admiterea apelului pe care îl declarat în numele fostului ministru al Justiției, pe motiv că Judecătoria Mangalia nu există, iar așa zisele sale argumente continuă în același ton, pe întregul document. 

Captură video din dosarul electronic al Monicăi Macovei FOTO Antonia Ispas

Înscrisul a fost descoperit la dosar de apărătoarea victimei Monicăi Macovei, avocata Romica Stănică, care spune că dorește să tragă un semnal de alarmă, mai ales cu privire la siguranța magistraților, multe dintre pasajele din acel document putând fi considerate amenințări.

Din punctul său de vedere Parchetul ar trebui să se sesizeze și să facă cercetări cu privire la aceste amenințări.

Judecătoria Mangalia, unde a fost trimis și înregistrat documentul, nu a formulat deocamdată niciun opinie referitoare la modul în care a ajuns acest email să facă parte din dosar și nici cu privire la modul în care pot fi protejați magistrații, în acest caz, deși punctul de vedere le-a fost solicitat în scris.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite