Un autobuz plin cu călători a lovit trei femei pe o trecere de pietoni din Galați. Una dintre victime, dusă la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei persoane au fost rănite, după ce au fost lovite de un autobuz al societății locale de transport public, în timp ce traversau strada. În autobuz se aflau circa 40 de persoane, însă din fericire niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

Trei persoane rănite pe trecerea de pietoni de un autobuz FOTO:FB
Trei persoane rănite pe trecerea de pietoni de un autobuz FOTO:FB

Potrivit IPJ Galați, sâmbătă, 20 aprilie 2024, la ora 10:56, polițiștii au fost anunțați telefonic, prin apel la 112, cu privire la faptul că pe strada 1 Decembrie 1918, din municipiul Galați, ar fi avut loc un accident rutier, în urma căruia trei persoane au fost rănite.

Din cercetările polițiștii, s-a stabilit faptul că „un bărbat, cu vârsta de 48 de ani, în timp ce conducea un autobuz ce aparține societății locale de transport public, având direcția de deplasare dinspre strada Aurel Vlaicu, când a ajuns la intersecția cu strada Tecuci, ar fi surprins și accidentat trei femei, cu vârstele de 54, 55 și 67 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea arterei rutiere pe marcajul pietonal semaforizat”.

Poliția anunță doar una dintre femei a fost transportată la Spitalul Județean Galați.

„Dintre persoanele rănite, doar cea cu vârsta de 55 de ani a fost preluată și transportată la spital de un echipaj de la ambulanță, în vederea acordării de îngrijiri și investigații medicale de specialitate”, a precizat Poliția Galați.

Trei femei lovite de un autobuz FOTO: FB
Trei femei lovite de un autobuz FOTO: FB

În autobuz se aflau 40 de călători 

În momentul acestui eveniment rutier, în autobuzul care efectua cursa de pe traseul prestabilit se aflau circa 40 de persoane și niciuna dintre acestea nu a suferit vreo leziune.

„La testarea cu aparatul etilotest a conducătorului auto rezultatul a fost negativ, iar în cauză polițiștii vor întocmi un dosar penal pentru infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând ca în cursul cercetărilor să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs acest accident rutier”, a transmis IPJ Galați.

GalaţiPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite