O femeie de 48 ani, accidentată mortal pe un drum din Olt. Șoferul, ambulanțier, ieșise din tură și se îndrepta spre casă

0
Publicat:

O femeie în vârstă de 48 ani, pieton, a fost accidentată mortal în seara zilei de 1 mai 2024, pe un drum din județul Olt. Un ambulanțier care terminase tura de lucru conducea spre casă, iar în localitatea Pleșoiu a acroșat o femeie care a încercat să traverseze strada.

Accidentul a avut loc în seara zilei de 1 mai FOTO: martor
Accidentul a avut loc în seara zilei de 1 mai FOTO: martor

Accidentul a avut loc în localitatea Pleșoiu, din județul Olt, în seara zilei de 1 mai. În zonă se află și o trecere pentru pietoni marcată corespunzător și urmează să se stabilească dacă femeia se afla pe trecere sau a încercat să traverseze la 10-15 metri distanță de aceasta.

„La data de 1 mai 2024, în jurul orei 22,00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 64, în comuna Pleșoiu, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din comuna Strejești, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, ar fi acroșat un pieton, respectiv o femeie, în vârstă de 48 de ani, din comuna Pleșoiu”, au transmis polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma evenimentului rutier, femeia a decedat, iar trupul acesteia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina. La volanul autoturismului care a acroșat-o se afla un ambulanțier din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt, care ieșise din tură și se îndrepta spre casă.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Bărbatul ar fi încercat să-i acorde victimei primul ajutor, însă aceasta nu a mai putut fi salvată.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au mai precizat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt. 

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite