Tragedie pe litoral înainte de vacanța de 1 Mai: un tânăr a murit și un altul este în stare gravă la spital VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident s-a produs în dimineața zilei de marți, 30 aprilie 2024, în dreptul Șantierului Naval Mangalia, doi tineri fiind în stare critică. La fața locului au venit numeroase echipaje de poliție, două ambulanțe și două autospeciale SMURD.

Mașina s-a răsturnat în sudul litoralului FOTO Nicu Bușurică (Ziua de Constanța)
Mașina s-a răsturnat în sudul litoralului FOTO Nicu Bușurică (Ziua de Constanța)

UPDATE ORA 10.40 Cei doi pacienți în stare critică au fost transportați inițial la Spitalul Mangalia. Întrucât starea lor era gravă, s-a luat decizia să fie duși la Spitalul Județean din Constanța. Conform medicilor, un pacient a intrat în stop cardio-respirator pe timpul transportului și a fost declarat decedat.

Pentru cel de-al doilea pacient, echipajul de pe SAJ a solicitat un echipaj SMURD pe durata transportului. Medicii de pe SMURD au continuat drumul spre unitatea medicală, a declarat dr. Claudia Tatarici, medic la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța.

Știrea inițială

Accidentul s-a produs pe DN39, între Mangalia și 2 Mai din Constanța, în dreptul șantierului naval Damen.

În urma accidentului, produs și ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum, în condițiile în care carosabilul era umed, șoferul mașinii a fost transportat la Spitalul Mangalia conștient, în stare critică, cu traumatism toracic și traumatism la bazin. O a doua persoană este în comă.

„Pacientul va fi transferat la Spitalul Județean Constanța cu o ambulanță. A doua victimă din accidentul produs în această dimineață este cu amputație membru superios, comatos, va fi preluat de la Spitalul Mangalia și transferat la Spitalul Județean Constanța”, a precizat dr. Claudia Tatarici de la Serviciul Județean de Ambulanță Constanța.

Victima ce a fost deja transferată la Spitalul Județean Constanța are 27 de ani, în timp ce cealaltă victimă, ce este inconștientă, are 23 de ani. Medicii SMURD fac eforturi pentru salvarea vieții celei de-a doua victime. Ambele victime sunt de sex masculin.

De-a lungul anilor, în zona Șantierului Naval din Mangalia s-au produs mai multe accidente grave, unele dintre ele soldate cu decese.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite