Accident grav în Olt. O poartă a căzut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

0
Publicat:

Un copil în vârstă de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, în urma unui accident grav petrecut într-o gospodărie din Olt. O poartă de acces a căzut peste copil, iar medicii chemați în ajutor nu i-au mai putut acestuia salva viața.

La Mărunței a ajuns și un elicopter SMURD, însă copilul nu a mai putut fi salvat FOTO: arhiva
La Mărunței a ajuns și un elicopter SMURD, însă copilul nu a mai putut fi salvat FOTO: arhiva

Accidentul s-a petrecut într-o gospodărie din localitatea Mărunței din județul Olt, marți după-amiază, în jurul orei 18,30. Un copil în vârstă de 3 ani a fost prins sub o poartă de acces, la locul tragediei fiind prezent și tatăl copilului, potrivit unor surse de la nivel local. Poarta, care ar fi fost montată recent, s-ar fi desprins și ar fi căzut peste copilul care se juca în jurul adulților. Deși persoanele aflate în apropiere au intervenit rapid și au îndepărtat poarta, copilul a suferit răni grave, nemaiputând fi salvat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de prim ajutor și a fost solicitat și un elicopter SMURD. În ciuda eforturilor medicilor de a-i salva micuțului viața, după aproximativ o oră și jumătate, în care s-au efectuat și manevre de resuscitare, s-a declarat decesul. Familia mai are un copil minor, o fată cu câțiva ani mai mare.

La data de 9 aprilie 2024, în jurul orei 18,20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat prin apel 112 cu privire la faptul că o poartă de acces ar fi căzut peste un minor din comuna Mărunței, județul Olt, iar acesta este inconștient.

La fața locului s-au deplasat deplasat polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 4 Coteana și mai multe echipaje de prim ajutor, printre care și un elicopter SMURD”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În urma evenimentului, minorul în vârstă de 3 ani a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării autopsiei și a stabilirii cauzei decesului, au mai precizat polițiștii.

În acest caz s-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite