Accident rutier lângă Slatina. Dubiţă răsturnată, cu trei răniţi, din cauza unei şoferiţe care nu a acordat prioritate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Autoutilitara s-a răsturnat, trei persoane fiind rănite FOTO: martor
Autoutilitara s-a răsturnat, trei persoane fiind rănite FOTO: martor

Un accident în urma căruia trei persoane au ajuns la spital s-a petrecut, luni, 14 martie 2022, pe un drum din judeţul Olt.

Accidentul a avut loc în comuna Curtişoara din vecinătatea municipiului Slatina. 

O şoferiţă în vârstă de 37 ani, care conducea un autoturism, nu a acordat prioritate şi a acroşat o dubiţă condusă de un bărbat de 29 de ani. Autoutilitara, în care se mai aflau şi doi pasageri, s-a răsturnat, trei persoane, şoferul autoutilitarei şi pasagerii, ajungând la spital.

„Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că la intersecţia străzilor Eroilor cu Castanului, din comuna Curtişoara, un autoturism condus de o femeie, în vârstă de 37 de ani, a acroşat o autoutilitară condusă de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, aceasta din urmă răsturnându-se. În urma coliziunii, bărbatul şi doi pasageri din autoutilitară, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina“, a precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Daune a suferit şi autoturismul condus de şoferiţă FOTO: martor

accident olt - foto martor

La faţa locului au intervenit şi pompierii ISU Olt, dar şi două echipaje de ambulanţă, acordând primul ajutor şi transportând persoanele rănite la spital.

„În urma evenimentului nu au fost persoane încarcerate, iar  trei victime au fost asistate şi transportate la spital de echipajele medicale. Echipajul SMURD a preluat o femeie, în vârstă de 34 de ani, conştientă, cu traumatism coloană cervicală, membrul superior drept şi membrul inferior drept. Ceilalţi doi pacienţi, în vârstă de 29 şi 30 de ani, cu diverse traumatisme, au fost preluaţi de echipajele SAJ. Toate cele trei victime au fost transportate la UPU Slatina“, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu.

Vă recomandăm să citiţi şi:

UPDATE Şase victime şi trafic blocat pe DN7. Accident pe Valea Oltului, în Căciulata, lângă Vila Cantacuzino FOTO

Buncăr antiatomic pentru salvarea soiurilor româneşti de legume şi fructe. Soluţia propusă de un cercetător

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite