UPDATE Şase victime şi trafic blocat pe DN7. Accident pe Valea Oltului, în Căciulata, lângă Vila Cantacuzino FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident rutier cu cinci victime în Căciulata, pe DN 7, lângă Vila Cantacuzino - Vâlcea, pe Valea Oltului Foto ISU Vâlcea
Accident rutier cu cinci victime în Căciulata, pe DN 7, lângă Vila Cantacuzino - Vâlcea, pe Valea Oltului Foto ISU Vâlcea

O coliziune între două maşini a avut loc luni dimineaţa, 14 martie, pe DN 7 / E 81, în staţiunea Călimăneşti - Căciulata, din Vâlcea, în urma căruia cinci persoane au ajuns la spital.

Update, ora 10.53 Reprezentanţii ISU Vâlcea au revenit cu noi informaţii potrivit cărora în final şase persoane au avut de suferit în coliziunea produsă pe Valea Oltului, la Căciulata. 

GALERIE FOTO CU IMAGINI DE LA ACCIDENTUL DIN CĂCIULATA - VÂLCEA, SOLDAT CU CINCI VICTIME

„Din cele şase persoane rănite (toţi bărbaţi), cinci au primit îngrijiri preliminare la locul accidentului, după care au fost transportate la UPU Vâlcea pentru investigaţii suplimentare. Încă o persoană a primit îngrijiri la locul accidentului, nefiind necesară transportarea acesteia la spital. Toţi cei transportaţi la spital au vârste cuprinse între 34 de ani şi 45 de ani leziunile suferite fiind: traumatisme craniene, traumatisme toracice, politraumatisme, contuzii şi escoriatii”, a precizat Octavian Fulger, purtătorul de cuvânt al ISU Vâlcea.

- ŞTIREA INIŢIALĂ - 

Accidentul a avut loc în staţiunea balneară vâlceană de pe malul Oltului, lângă Vila Cantacuzino, între Hotelul Central şi Căciulata. Două autovehicule au intrat în coliziune, şase persoane fiind implicate în eveniment. Cinci persoane, neîncarcerate, au fost transportate ulterior la spital, printre care şi unul dintre şoferi. 

În urma acestui eveniment, traficul rutier a fost blocat pe DN 7 / E 81, circulaţia fiind deviată pe şoseaua de centură a staţiunii.  

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea a intervenit la faţa locului cu un echipaj de Descarcerare şi un echipaj SMURD cu şase subofiteri, din cadrul Gărzii de Intervenţie Râmnicu Vâlcea, două echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă şi a fost anunţaţt şi Serviciul de Voluntariat pentru Situaţii de Urgenţă Călimăneşti pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

Dintre cele cinci victime, una a fost preluată de către SMURD, iar restul de către echipajele SAJ. Victima monitorizată de către SMURD a suferit un traumatism cranio - cerebral, fiind în stare de şoc. Toţi răniţii au fost transportaţi ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Râmnicu Vâlcea. 

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea condiţiilor şi împrejurărilor în care a avut loc evenimentul rutier. Rezultatele testării alcoolemiei în cazul unuia dintre şoferii implicaţi au ieşit negative, celălalt conducător auto fiind printre victime. 

Vom reveni cu amănunte.

Vă mai recomandăm şi:

Minicastelul regal de la Olăneşti. Medicul evreu care l-a ridicat a fost salvat de furia nazistă VIDEO

Unde duce zvonistica: scandal într-o benzinărie pentru „carburant la bidon” dat preferenţial VIDEO

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite