Accident grav în Olt, cinci răniți la spital. O femeie în comă și o fetiță de 4 ani, printre victime

0
Publicat:

O femeie a fost grav rănită într-un accident petrecut pe un drum județean, în Olt. Alte patru persoane, printre ele o fetiță de doar 4 ani, dintr-o altă mașină implicată, au ajuns la spital.

Două mașini s-au ciocnit, cinci persoane au ajuns la spital FOTO: martor
Două mașini s-au ciocnit, cinci persoane au ajuns la spital FOTO: martor

Accidentul s-a produs duminică, 29 ianuarie 2023, după orele prânzului, pe Drumul Județean 546A, între localitățile Schitu și Brebeni, județul Olt.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autoturisme, respectiv un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina și un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din aceeași localitate. În urma evenimentului rutier, cinci persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Echipajele de prim-ajutor au preluat cinci răniți FOTO: martor
Echipajele de prim-ajutor au preluat cinci răniți FOTO: martor

Din primele date, unul dintre șoferi nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum și într-o curbă ar fi pierdut direcția, intrând pe contrasens și lovind o altă mașină, care circula regulamentar, din sens opus.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

O femeie de 59 ani, pasageră în autoturismul condus de bărbatul de 66 ani, a fost grav rănită, aceasta fiind preluată conștientă de la locul accidentului, însă la spital a intrat în comă. A fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare pentru a fi extrasă din mașină.

Mașina în care se afla femeia rănită grav a fost puternit avariată FOTO: martor
Mașina în care se afla femeia rănită grav a fost puternit avariată FOTO: martor

„În urma accidentului rutier produs pe DJ 546 A, a rezultat o victimă încarcerată, femeie, în vârstă de 59 de ani. Aceasta a fost extrasă de echipajele de pompieri, politraumatizată și predată echipajelor medicale.

La spital au fost transportate, în total, cinci victime cu diverse traumatisme prin accident rutier, printre acestea fiind și o minoră, în vârstă de patru ani, care prezenta traumatism cranio-cerebral și dureri la membrele inferioare”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, Alin Băsășteanu.

În cea de-a doua mașină se aflau patru persoane care au avut nevoie de îngrijiri, fiind transportate la spital. Este vorba de șoferul de 27 ani, de soția, fiica și de soacra acestuia.

Slatina



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite