Nouă răniți în trei accidente în Olt. O mamă și doi copii, printre victime

0
Publicat:

Mai multe evenimente rutiere s-au petrecut, vineri, 27 ianuarie 2023, pe drumurile din județul Olt, în prima zi cu adevărat de iarnă. Șase persoane au fost rănite în două accidente înregistrate doar în ultimele ore, printre victime fiind și o mamă cu doi copii.

O femeie și doi copii au fost răniți în accidentul din Slatina FOTO: Info Trafic Slatina
O femeie și doi copii au fost răniți în accidentul din Slatina FOTO: Info Trafic Slatina

Unul dintre accidente s-a înregistrat pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina, trei mașini intrând în coliziune. În una dintre mașini se afla o întreagă familie, mama, tata și doi copii, femeia și copiii fiind transportați la spital.

„Astăzi, 27 ianuarie 2023, în jurul orei 17:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe bulevardul Nicolae Titulescu, din municipiul Slatina, a avut loc un eveniment rutier. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina. Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate trei autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 19 ani, din comuna Curtișoara, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 38 de ani, din comuna Sâmburești și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din municipiul Slatina”, au anunțat reprezentanții Poliției Olt. 

Niciunul dintre conducătorii auto, au constatat polițiștii, nu consumase băuturi alcoolice.

Mașină răsturnată la Optași-Măgura

Un alt accident a avut loc tot vineri-seara,  pe Drumul Național 65 - European 574, în afara localității Optași-Măgura, Două mașini s-au lovit, trei persoane fiind transportate la spital. Una dintre mașini s-a răsturnat.

Trei răniți în accidentul de la Optași FOTO: Info Trafic Slatina
Trei răniți în accidentul de la Optași FOTO: Info Trafic Slatina

„Din primele verificări, polițiștii au constatat că în eveniment a fost implicat un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din orașul Balș și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din comuna Căteasca, județul Argeș.

În urma evenimentului rutier, trei persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au comunicat polițiștii olteni despre acest caz. 

Conducătorii auto nu consumaseră băuturi alcoolice.

Un alt accident, cu două autoturisme implicate, a avut loc în această dimineață, pe Drumul Național 64, în localitatea Arcești-Cot, soldat de asemenea cu trei răniți. 

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment au fost implicate două autovehicule, respectiv un autoturism condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din comuna Cerăt, județul Dolj și un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din orașul Balș, județul Olt. În urma evenimentului rutier, 3 persoane au necesitat îngrijiri medicale, respectiv cei 2 conducători auto și un tânăr de 30 de ani, din municipiul Craiova, pasager în autoturismul condus de tânărul de 21 de ani, din comuna Cerat, județul Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban. Trei persoane au fost transportate, și în acest caz, la spital.

De-a lungul zilei s-au înregistrat și alte evenimente rutiere în județ, vremea punând în mare dificultate mai mulți șoferi care s-au trezit cu mașina în afara carosabilului. Județul Olt a fost, vineri, 27 ianuarie 2023, sub avertizare Cod Galben de precipitații abundente și condiții de formare a poleiului, fiind prima zi de iarnă autrentică.

Slatina


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri