VIDEO FOTO Vijelia a făcut ravagii la Sibiu. Un copac s-a prăbuşit peste o maşină cu doi pasageri, iar subsolul unui bloc a fost inundat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copacul s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri - Fotografii Ramona Găină
Copacul s-a prabusit peste o masina cu doi pasageri - Fotografii Ramona Găină

O vijelie puternică a făcut ravagii marţi seara la Sibiu. Mai mulţi copaci au căzut în oraş peste fire de înaltă tensiune, un copac s-a prăbuşit peste o maşină cu doi pasageri înăuntru, iar subsolul unui bloc a fost inundat.

Doi sibieni, tată şi fiu, şi-au văzut marţi moartea cu ochii. Cei doi circulau cu maşina pe calea Şurii Mici din Sibiu când un copac s-a prăbuşit peste autoturism. Cei doi au fost scoşi din maşină de pompieri, preluaţi de ambulanţă şi transportaţi la spital. Din fericire, amândoi erau conştienţi, cu răni uşoare.

”Am fost solicitaţi să intervenim pentru îndepărtarea unui copac căzut peste un autoturism. Am acţionat cu echipamente speciale pentru îndepărtarea acestuia”, spune Bianca Săbău, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Nu au fost singurele incidente cauzate de vijelia puternică. Mai mulţi copaci s-au prăbuşit în oraş inclusiv peste fire de înaltă tensiune iar pe strada Fundătura Brazilor garajele aflate la subsolul uni bloc au fost inundate.

Vă mai recomandăm:

EXCLUSIV Coşmarul unei sibience: bătută de un consilier local, femeia trăieşte acum în teroare. Dosarele ei sunt încă nefinalizate

Amalia Şerban, o sibiancă în vârstă de 37 de ani, şi familia ei, susţin că trăiesc de câteva luni un adevărat coşmar. Acuzaţiile se îndreaptă spre fratele femeii, consilier local într-o comună de lângă Sibiu. După ce a fost bătută de consilierul local, femeia a cerut şi a obţinut în instanţă ordin de protecţie. Consilierul neagă cea mai mare parte a acuzaţiilor. Două dosare penale, aflate de aproximativ 3 luni la Poliţie, nu sunt încă finalizate.

Instanţa a decis începerea judecăţii în cazul subprefectului Sibiului, Florin Orlăţan, într-un dosar de corupţie. Hotărârea nu este definitivă

După ce dosarul în care actualul subprefect al Sibiului este cercetat alături de mai multe persoane a stat în cameră prteliminară mai bine de două luni, instanţa a decis începerea judecăţii în acest caz. Hotărârea nu este definitivă.

Poliţiştii de la Ordine Publică acuzaţi de luare de mită au ieşit din închisoare. Aceştia vor fi arestaţi la domiciliu

Ioan Marius Datcu şi Radu Gheorghe Ban, cei doi poliţişti de la Ordine Publică acuzaţi de luare de mită vor fi cercetaţi în arest la domiciliu. Decizia aparţine magistraţilor Curţii de Apel Alba Iulia şi este definitivă.

SibiuPartenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite