Valea Oltului, blocată în urma coliziunii a două TIR-uri încărcate cu mașini. O persoană descarcerată FOTO

0
Publicat:

Drumul național / european care face legătura între Sibiu și Vâlcea a fost marți după-amiaza, 28 noiembrie 2023, scena unui nou accident rutier care a dus la blocarea circulației pe Valea Oltului, în zona Boița.

Accident pe Valea Oltului în zona Boița Sibiu în urma coliziunii a două TIRuri încărcate cu mașini
Accident pe Valea Oltului în zona Boița Sibiu în urma coliziunii a două TIRuri Foto ISU Sibiu

DN 7, km. 247+600, în afara localității Boița, trafic blocat total din cauza producerii unui accident rutier în care sunt implicate două ansambluri rutiere (platforme transport auto)”, a transmis purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

Sursa citată a mai menționat că din primele cercetări efectuate a reieșit că impactul a avut loc pe fondul neacordării de prioritate. Vinovat se face un șofer de 54 de ani, din Argeș care nu s-a asigurat în momentul pătrunderii de pe drumul național într-o parcare din zona DN7 / E81. TIR-ul pe care-l conducea a intrat astfel în coliziune cu un alt autotren condus pe sensul Vâlcea - Sibiu de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din județul Vâlcea.

În urma coliziunii de pe Valea Oltului a rezultat vătămarea corporală a șoferului vâlcean. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu a mobilizat la fața locului două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere, una de primă intervenție și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

„Bărbatul în vârstă de 35 de ani a avut nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Acesta a fost preluat de echipajul SMURD, urmând a fi transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu. Bărbatul este conștient și are un traumatism la picior și un traumatism cranio-cerebral”, a completat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Alte două persoane implicate în accident nu au nevoie de îngrijiri medicale.

Nu se știe, deocamdată cât timp va fi blocată circulația pe Valea Oltului. 

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite