Valea Oltului blocată în urma unei coliziuni dintre o dubă și un autoturism. Două victime, la spital

0
Publicat:

Un accident rutier soldat cu două victime s-a produs luni seara, 20 noiembrie 2023, pe DN7, în Vâlcea. Două autovehicule au intrat în coliziune frontală, fapt ce a dus la blocarea traficului pe Valea Oltului.

Accident pe Valea Oltului pe DN7 în Racovița Vâlcea Foto ISU Vâlcea
Accident pe Valea Oltului pe DN7 în Racovița Vâlcea Foto ISU Vâlcea

Din cele patru persoane implicate în evenimentul rutier de pe Valea Oltului, două au ajuns la spital, potrivit informațiilor furnizate de către autorități.

„La data de 20 noiembrie 2023, în jurul orei 16.21, polițiștii rutieri  au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Național 7 s-a produs un eveniment rutier, soldat cu victime. Din cercetările efectuate s-a stabilit că un bărbat de 33 de ani, din municipiul Codlea, județul Brașov, în timp ce conducea o autoutilitară pe DN7/E81, în localitatea Racovița, din cauze care urmează să fie stabilite în urma cercetărilor, a intrat în coliziune cu un autoturism care circula din sens opus, condus de un alt bărbat de 71 de ani, din municipiul Sibiu”, au transmis reprezentanții Poliției Județene Vâlcea. 

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Vâlcea a completat: „În evenimentul rutier au fost implicați și patru pasageri care s-au autoevacuat, iar trei dintre aceștia au fost evaluați medical. Nu au existat persoane încarcerate. Două victime (una de sex feminin și una de sex masculin - n.red.) au fost transportate la spital (la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Vâlcea - n.red.) în vederea acordării de îngrijiri medicale”.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației ISU Brezoi și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vâlcea. „Pompierii vâlceni au intervenit pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor și de prim ajutor, la accidentul rutier produs în localitatea Racovița, pe DN7”, a precizat ISU Vâlcea.

Șoferii implicați în coliziune au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. Polițiștii vor face cercetări pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Traficul pe DN7 între Râmnicu Vâlcea și Sibiu a fost din nou blocat, în urma acestui nou incident.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite