Polițiștii sibieni atrag atenția asupra celor mai aglomerate străzi la finala Cupei României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Miercuri, 24 mai, Stadionul Municipal Sibiu va găzdui meciul de finală a Cupei României Betano la Fotbal, cu începere de la ora 20:30, ocazie cu care se preconizează că vor fi ambuteiaje rutiere în oraș.

Stadionul Municipal Sibiu Foto Primăria Sibiu
Stadionul Municipal Sibiu Foto Primăria Sibiu

Acesta este motivul pentru care conducerea Poliției Județene Sibiu a luat decizia de a suplimenta forțele de ordine care se vor afla în stradă din acest motiv și a cerut să se mediatizeze tronsoanele rutiere cele mai aglomerate, pentru a fi evitate cât mai mult cu putință.

„Meciul de fotbal din Cupa României , desfășurat pe 24 mai, la Sibiu, va atrage cu siguranță ambuteiaje rutiere. Suporterii care vin să își susțină echipa vor aglomera atât căile rutiere de acces spre stadion, cât și pe cele pietonale. O parte dinte aceștia vor sosi cu trenul, alții organizați cu autoare sau mașini personale. Cert este că în trafic răbdarea tuturor va fi pusă la încercare”, a atras atenția purtătoarea de cuvânt la Poliția Județeană Sibiu, Luciana Lazăr.

Suporterii sfătuiți să folosească mersul pe jos sau mijloacele de transport în comun

Sursa citată a mai precizat: „Mai multe echipaje ale poliției rutiere, de ordine publică, dar și cupluri chino-tehnice vor asigura măsurile de siguranță publică și rutieră din municipiul Sibiu. În acest sens, le recomandăm conducătorilor auto să respecte indicațiile polițiștilor rutieri aflați în trafic și să dea dovada de respect în trafic”.

Reprezentanții Poliției Sibiu au făcut publice și tronsoanele rutiere despre care există informații vă vor fi extrem de aglomerate, începând cu ora 17:00: Bulevardul Corneliu Coposu, Calea Dumbrăvii și Bulevardul Victoriei, precum și cele adiacente care converg spre Stadion Municipal Sibiu.

Stadionul Municipal Sibiu Foto Primăria Sibiu
Stadionul Municipal Sibiu Foto Primăria Sibiu

„Recomandarea polițiștilor rutieri adresată spectatorilor este de a folosi mijloacele de transport în comun sau de a se deplasa pe jos”, au mai menționat polițiștii sibieni.

Cum vor circula autobuzele în Sibiu în ziua meciului

În acest sens, compania locală de transport în comun TURSIB a anunțat că a suplimentat capacitatea de transport special pentru acest meci de fotbal.

Pe Traseul 1, autobuzele vor pleca din stația „Hornbach” la orele: 19:55, 20:03, 22:10, 22:18; iar din stația “Calea Dumbrăvii” la orele: 20:08, 20:15, 22:20, 22:38.

Pe Traseul 5, autobuzele vor fi în stația „Valea Aurie” la orele: 19:55, 20:10, 22:10, 22:20; iar stația „Gară” la orele: 18:40, 19:10, 21:58, 22:20.

Pe Traseul 13, din stația „Gară” vor pleca curse la orele: 18:50, 19:09, 22:02, 22:22; iar din stația „Dumbrava” la orele: 20:08, 20:20, 22:29, 22:50.

Pentru Traseul 15, din stația „Gară” aveți curse la orele: 18:52, 19:10, 21:57, 22:00.

„Pentru meciul care are loc la ora 14:00 se va circula în conformitate cu programul normal de circulație”, au mai precizat reprezentanții TURSIB.

Finala Cupei României, în premieră la Sibiu

Finala Cupei României Betano se desfășoară în premieră la Sibiu, unde se va disputa meciul dintre Sepsi și Universitatea Cluj.

Din 1934 când s-a disputat prima finală și până acum doar șapte orașe au primit onoarea de a găzdui ultimul act din Cupa României Betano, cele mai multe fiind jucate în București.

Arena are o capacitate de 12.363 de locuri, fiind inaugurată la finele anului trecut, după un amplu proces de reabilitare pentru care s-au investit peste 40 de milioane de euro, fiind considerată cea mai mare investiție a Sibiului din ultimii 30 de ani.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite