Ping-pong pe şosele. O maşină s-a ciocnit cu un tractor, apoi a ricoşat în autoturismul pe care-l depăşise

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţie Rutieră Foto Arhiva Adevărul
Poliţie Rutieră Foto Arhiva Adevărul

Accidentul rutier s-a produs marţi după-amiaza, 29 martie, pe un drum din judeţul Sibiu, în apropiere de Cisnădioara. În incident a fost implicat şi un cetăţean străin, două persoane fiind transportate la spital.

Trei autovehicule au fost avariate în urma accidentului produs pe DJ 106D.

Din cercetările efectuate de poliţiştii de la Rutieră la faţa locului reiese că accidentul a fost cauzat de un tânăr şofer în vârstă de 22 de ani, din Şelimbăr. 

În timp ce conducea un autoturism dinspre municipiul Sibiu spre Cisnădioara, acesta s-a angajat în depăşirea unui autoturism condus în faţa sa. Pe contrasens a intrat în coliziune cu un tractor staţionat parţial pe carosabil. În urma impactului, maşina a fost proiectată în autoturismul depăşit, condus de către un cetăţean străin, în vârstă de 67 de ani.

„În urma evenimentului a rezultat rănirea conducătorului auto în vârstă de 22 de ani, precum şi a şoferului tractorului, de 47 de ani, din Răşinari, aflat în spatele vehiculului, ca pieton. Se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor circumstanţelor producerii accidentului. Traficul rutier este deviat pe un drum lateral”, a menţionat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Sibiu, Elena Welter.

Potrivit informaţiilor furnizate de către reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Sibiu la intervenţie au fost trimise două echipaje de tip B. Tânărul de 22 de ani a suferit o fractură la mâna stângă şi o alta la nas, iar tractoristul - traumatisme toracice şi abdominale, ambele victime fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Sibiu.

Potrivit unor martori, care susţin că ar exista şi înregistrări video, cetăţeanul străin ar fi tras stânga de volan în timp ce maşina tânărului din Şelimbăr se afla în depăşire. Dacă aceste aspecte sunt reale, ele vor fi luate în considerare în cadrul anchetei poliţiştilor. 

Marţea carambolurilor pe şoselele din Sibiu

Accidentul de lângă Cisnădioara este al doilea eveniment rutier, soldat cu victime, al zilei de marţi, 29 martie. Anterior, pe DN 1, în zona oraşului Avrig, a mai existat o coliziune tot între trei autovehicule. 

O femeie în vârstă de 35 de ani, din Mârşa, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Bisericii din oraşul Avrig, a pătruns în drumul naţional. Pentru că nu a acordat prioritate, a intrat în coliziune cu un autoturism condus dinspre Sibiu, de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din Săcădate, apoi cu o autoutilitară condusă dinspre Braşov de către un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Cârţa.

Şoferiţa de 20 de ani a suferit mai multe leziuni şi a făcut şi un atac de panică. A primit îngrijiri medicale la faţa locului, iar apoi a fost transportată la spital. În zona producerii evenimentului, traficul s-a desfăşurat minute bune alternativ.

Vă mai recomandăm şi:

MAE infirmă informaţiile din presa germană. Căpşunarii din Baden, mulţumiţi de „condiţiile de Bangladesh“

Românii sclavi pe plantaţie, la cules de căpşuni şi sparanghel. Fermierul german: „Condiţii simple pentru oameni şi mai simpli“

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite