Doi șoferi, încarcerați pe Valea Oltului. Copil de doi ani, printre victime FOTO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un grav accident rutier s-a produs joi după-amiaza, 16 martie, pe DN7, în afara localității Boița-Sibiu. Coliziunea dintre două mașini s-a soldat cu patru victime și blocarea traficului pe Valea Oltului.

Accident cu patru victime printre care o copilă de 2 ani pe Valea Oltului la ieșire din Boița Sibiu
Accident cu patru victime printre care o copilă de 2 ani pe Valea Oltului la ieșire din Boița Sibiu

UPDATE, ORA 16.35 Traficul pe Valea Oltului a fost reluat pe ambele sensuri de mers după aproximativ cinci ore de la producerea unui impact frontal între două mașini, produs în zona Boița. Timp de o oră, circulația a fost blocată total, pentru ca mai apoi să se circule alternativ, pe un singur sens. „DN 7, trafic reluat normal, în ambele direcții”, a anunțat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

Știrea inițială

Potrivit informațiilor furnizate de polițiștii rutieri, evenimentul s-a produs la km 246 + 200 m al DN7 / E 81, pe Valea Oltului, din cauza unei depășiri. 

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că, în timp ce conducea o autoutilitară (microbuz) spre Sibiu, un hunedorean în vârstă de 20 de ani ar fi pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus spre Vâlcea, de către un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani, turism în care se mai aflau o femeie în vârstă de 26 de ani și o fetiță în vârstă de doi ani, toți trei din județul Argeș”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

Imaginile (galeria foto) arată că depășirea a fost neregulamentară, efectuată într-o zonă cu linie continuă. 

Din datele furnizate de către reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu reiese că ambii șoferi au rămas încarcerați în urma impactului puternic care a dus la blocarea totală a traficului pe Valea Oltului, între Sibiu și Râmnicu Vâlcea. 

„În accident sunt implicate două autovehicule și patru persoane, toate victimele fiind conștiente. La fața locului au fost mobilizate trei echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere. Echipajul de descarcerare a extras două victime, ambele de sex masculin, care au fost preluate de echipajele SMURD. Un bărbat de 20 de ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe (UPU) a Spitalului Clinic Județean Sibiu, conștient, cu traumatism cranio-cerebral și amețeli, cel de-al doilea bărbat în vârstă de 30 de ani, a fost transportat la UPU Sibiu cu fractura de femur, conștient”, a comunicat purtătoarea de cuvânt a ISU Sibiu, Andreea Ștefan.

Toate persoanele implicate au primit îngrijiri medicale la fața locului. 

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest accident rutier.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite