Carambol cu trei mașini pe DN1, la Hula Bradului. Trei persoane au murit VIDEO UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Carambol cu trei mașini petrecut duminică seară la Hula Bradului, pe DN1. Cinci persoane, dintre care una rămasă încarcerată, au fost rănite în impactul violent. Mai multe echipaje de salvatori au fost mobilizate la fața locului. 

Carambol pe DN1, la Hula Bradului FOTO ora de Sibiu
Carambol pe DN1, la Hula Bradului FOTO ora de Sibiu

Update: În urma accidentului produs duminică seara, 4 decembrie, în jurul orei 20:45, la km 293 + 500 m al DN1, trei persoane și-au pierdut viața, iar alte două au fost grav rănite. 

La mai bine de trei ore de la producerea acestui carambol, traficul în zonă se desfășura alternativ, după ce inițial a fost blocat total între Sibiu și Brașov. 

Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Sibiu au anunțat că impactul s-a soldat cu șase victime. Două dintre ele au murit pe loc, iar cea de-a treia, intubată și inconștientă, a murit în drum spre spital. Este vorba despre o tânără de 20 de ani, cetățean străin. A șasea victimă a refuzat transportul la spital.

„În această seară, la Hula Bradului, s-a produs un grav accident de circulație soldat cu decesul a trei persoane și rănirea gravă a altor două. În accident au fost implicate trei autoturisme, în prezent desfășurându-se cercetări în vederea stabilirii cauzei care a dus la producerea evenimentului. Momentan, traficul se desfășoară alternativ”, a menționat purtătoarea de cuvânt a Poliției Județene Sibiu, Elena Welter.

Și în județul vecin, Vâlcea, s-a produs un accident mortal o oră mai târziu după accidentul de pe DN1, de la Hula Bradului. Un copil de 16 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un cap de pod și mai apoi de un stâlp de iluminat. În autoturism erau trei copii, doi - de 13 și 14 ani au supraviețuit. Încă nu se știe care dintre ei se afla la volan. Accidentul s-a produs pe DN64, în Băbeni.

Trei persoane au murit într-un accident pe DN1 la Hula Bradului în Sibiu
Accident mortal pe DN1 la Hula Bradului în Sibiu cu șase victime Sursa ISU Sibiu

Știrea inițială

Conform IPJ Sibiu, trei autoturisme au fost implicate în accidentul rutier. Traficul rutier este blocat complet la această oră.

Mai multe echipaje de prim ajutor acționează la locul producerii. La fața locului intervin două echipaje SMURD, dintre care unul cu medic, o autospecială pentru transport victime multiple, autospeciala de la Descarcerare, două echipaje ale Serviciului Județean de Ambulanță Sibiu și două autospeciale de stingere ale pompierilor.

Un accident cumplit s-a petrecut duminică seară și pe o stradă din Pitești. Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, tragedia s-a produs pe o stradă din cartierul Prundu, pietonul rămânând blocat sub autocamion.

Pieton accident mortal

La faţa locului au intervenit pompierii de la Detaşamentul Bradu cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare grea, un echipaj SMURD de prim ajutor calificat şi un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Victima a fost extrasă de către echipajele ajunse la faţa locului. Este vorba despre o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 63 de ani, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, deoarece prezenta leziuni incompatibile cu viaţa”, a transmis ISU Argeş. Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul.

Încătușat după ce a condus haotic

Tot duminică, la Pitești a avut loc un incident care le-a dat bătăi de cap polițiștilor. Un bărbat a fost încătușat după ce a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor și a avariat două autovehicule.

Un şofer beat, care conducea haotic pe străzile municipiului Piteşti, a fost prins de către poliţişti după ce a fost blocat în trafic şi după ce a lovit două autoturisme parcate. Pentru că era beat şi agitat, poliţiştii l-au încătuşat pentru a-l duce la audieri. Incidentul a avut loc duminică după amiază, în municipiul Piteşti.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite