Trei bolizi de lux, făcuți praf în parcarea unui mall din București. Reparațiile costă o avere VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei bolizi de lux au fost avariați serios după o ciocnire violentă într-un mall din Capitală. Din fericire, în urma impactului nimeni nu a fost rănit, însă autoturismele au suferit pagube importante.

Incidentul a avut loc pe o alee din mall Băneasa miercuri, 30 noiembrie. Trei SUV-uri de lux, cu o valoare totală de aproximativ 300.000 de euro, și un Volkswagen Golf V de 20 de ani, s-au făcut praf, relatează newsweek.ro.

Mai multe mașini au fost avariate în parcarea mall Băneasa FOTO Captură video
Mai multe mașini au fost avariate în parcarea mall Băneasa FOTO Captură video

Un martor a filmat accidentul, iar în imagini se pot vedea componente ale autorismelor care au zburat în toate părțile. Conform sursei citate, în urma impactului, nimeni nu a fost rănit. Mai mulți martori oculari spun că mașinile circulau cu viteză, în condițiile în care se aflau într-o parcare aglomerată, nu pe o pistă de curse. Totodată, unii dintre ei au comentat că accidentul ar fi fost aranjat pentru a obține bani de la companiile asigurări.

Au înscenat totul

În luna decembrie, la Judecătoria Pitești va începe procesul a trei bărbați acuzați de înșelăciune, fals în declarații, fals în înscrisuri și fals intelectual.

Practic, cei trei bărbați au înscenat un accident pentru a primi despăgubiri de la firma de asigurări. Investigarea cazului a durat mai bine de trei ani. În dimineața zilei de 11 februarie 2019, șoferul unui BMW a intrat în coliziune cu o mașină parcată în fața unui bloc din Pitești.

În scurt timp, șoferul BMW-ului și-a sunat un prieten care deținea o platformă, pentru a îl ajuta să își tracteze autoturismul avariat din vina sa. În seara aceleiași zile, P.C.C., șoferul bolidului de lux, a conceput, conform procurorilor, „un plan prin care să obțină sume importante de bani de la societatea de asigurări, prin invocarea unui accident fictiv în care au fost angrenați și inculpații S.I.A. și N.R.G., cei doi fiind instigați de P.C.C. să facă declarații false în fața echipajului de poliție”.

Ce regie au pus la cale

În seara zilei de 11 februarie 2019, P.C.C. a sunat proprietarul unei alte platforme ca să îi mute mașina pe o altă stradă din Pitești unde nu erau camere de supraveghere. Iar mașina a fost coborâtă lângă un trotuar, pentru a da senzația că este parcată. În scurt timp, lângă mașina parcată mai devreme a sosit un alt autoturism ce era condus de către N.R.G. prietenul lui P.C.C. și suferise câteva avarii cu mai multe luni înainte, avarii nedeclarate însă vreunei companii de asigurări.

Pe 12 februarie 2019, la ora 3,00 dimineața, șoferul BMW-ului a sunat la 112 pentru a sesiza că a fost implicat într-un accident rutier fără victime. Atunci când a sosit un echipaj de poliție, S.I.A., prieten cu adevăratul proprietar al BMW-ului a declarat că parcase pentru ca pasagerul de lângă el să își facă nevoile fiziologice, moment în care mașina sa a fost lovită de un alt autoturism al cărei șofer ar fi ațipit la volan.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite