Aparate de fitness în aer liber pentru sibieni, pe Mihai Viteazul şi în cartierul Vasile Aron

0
Publicat:
Ultima actualizare:

De la jumătatea lunii aprilie sibienii vor putea utiliza aparate de mişcare în aer liber în două  zone publice din oraş.

Săptămâna viitoare vor fi montate 12 aparate de mişcare în aer liber în două zone din Sibiu, primul pas fiind turnarea fundaţiilor de beton şi apoi instalarea echipamentelor propriu-zise.

“Aceasta este o altă modalitate de a încuraja mişcarea în rândul membrilor comunităţii, un aspect care trebuie promovat în sensul sportului de masă sau măcar în sensul mişcării în aer liber pe unul dintre aceste aparate, spre exemplu. Proiectul este la început şi sper ca sibienii să le folosească şi atunci vom extinde acest proiect” a spus primarul Klaus Iohannis.

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, "instalaţiile menţionate includ aparate pentru extensia taliei, aparate pentru mişcarea picioarelor, aparate pentru întărirea braţelor, aparate pentru extensii şi mers şi aparate de tip bicicletă".

Prima locaţie în care se vor monta aceste instalaţii va fi lângă locul de joacă pe bulevardul Mihai Viteazu, aici urmând să fie instalate şase astfel de unităţi. Tot săptămâna viitoare va începe instalarea a încă şase astfel de aparate în locul de joacă creat în Vasile Aaron. Alte 10 aparate vor fi instalate pe parcursul acestui an în locaţii care se vor stabili ulterior.

În total au fost achiziţionate 22 de astfel de aparate, valoarea contractului fiind de 59.400 de lei.

Vă mai recomandăm:

Străzile Vasile Cârlova şi Oaşa intră în reparaţii

Date fiind temperaturile ridicate din această perioadă DPC va începe lucrările de reparaţii pe încă două străzi din Sibiu, şi anume strada Vasile Cârlova şi strada Oaşa.

Wizz Air zboară din iunie de la Sibiu la Londra

Wizz Air, cea mai mare companie low-cost din Europa Centrală şi de Est, a anunţat joi o nouă rută de la Sibiu către Londra Luton, începând cu 14 iunie. Pentru început, vor fi două zboruri pe săptămână.

Paisprezece străzi intră în reparaţii în prima jumătate a anului

În prima jumătate a acestui an la Sibiu au fost programate să intre în reparaţii 14 străzi, printre care strada Transilvaniei, strada Maramureşului şi mai multe străi din cartierul Vasile Aron.

Sibiu



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite